KezdőlapHírekHol van már az ezüst és a kék Mi6? Lei Jun válaszolt.

Hol van már az ezüst és a kék Mi6? Lei Jun válaszolt.

A Taobao egy interjúban megkérdezte Lei Jun vezérigazgatót, hogy mikor lesz elérhető a várva várt ezüst és kék színű Mi6.

Lei Jun elmondta, hogy az ezüst változaton még dolgoznak. Sajnos a tükörsima ezüst hátlap előállítása hihetetlenül komplikált és nehéz feladat, legyártott 10.000 darabból csak 10 mehet eladásra, csak ennyi üti meg a minőségi mércét. Továbbá még azt is kifejtette, ha már elkezdenék az ezüst értékesítését, nagyon drága előállítási költség miatt veszteséges lenne.

Ami az Mi6 kék változatát illetően, Lei Jun biztosította a rajongókat, hogy ne aggódjanak, mivel az Mi6 kék változata hamarosan elérhető lesz. Nem adott pontos dátumot vagy időpontot a kék Mi6 változat elindítására.

Végül Lei Jun elmondta, hogy a vállalat keményen dolgozik a Mi6 szabványos verzióinak gyártási kapacitásának javítása érdekében, hogy megfeleljen a magas és növekvő piac igényeinek.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img