KezdőlapHírekHívásrögzítés Xiaomi telefonokon! Működik!

Hívásrögzítés Xiaomi telefonokon! Működik!

Sokan küzdenek az Európában bevezetett szankciók után, nem lehet a hívásokat rögzíteni Xiaomi, Redmi és Poco telefonokkal. A Xiaomi-nak le kellett cserélnie a saját Telefon, Névjegyzék és SMS alkalmazásokat, hogy megfeleljen a GDPR szabályozásnak. Itt a megoldás: Hívásrögzítés Xiaomi telefonokon!
A legtöbb custom romon ezzel nincs probléma, ugyan úgy a Xiaomi alkalmazásai szolgálnak megannyi lehetőséggel, nem beszélve a MIUI rendszerben illeszkedését. Az európai telefonokban már a Google appjei teljesítenek, ami szerintem csúnya és funkció szegény. De ha ezzel sikerült megbarátkoznod, de még mindig hiányzik a hívásrögzítés, akkor itt a legjobb megoldás:

A Boldbeast Call Recorder alkalmazása képes felvenni az Android 10/11 alapú rendszerekben is a hívást. Az appet megtaláljátok a Play áruházban, amit ide kattintva le is tölthettek. Az alkalmazás telepítése után elég sok engedélyt meg kell adni, amit egy egyszerű “OKÉZÁSSAL” meg is tehetsz, de később szükség van egy különleges beállításra, vagy különben nem fog működni.

Az app első indításakor egy piros szöveg jelenik meg felül, arra rákattintva máris látjuk, hogy mi a baj:

Engedélyeznie kell a “Boldbeast Call Recorder Accesibility” funkciót, különben a hívásfelvételei teljesen némák maradnak. Miért? Mivel az Android és újabb verziók megváltoztatták a hívásrögzítési szabályokat.

Az OK gombra kattintva elnavigál minket a kisegítő lehetőségek menübe, itt válasszuk a “Letöltött alkalmazások” menüt, itt a “Boldbeast Call Recorder” appet és kapcsoljuk be a felső kapcsolót. Adjuk meg az engedélyt neki és készen is vagyunk. Így már van hívásrögzítés Xiaomi telefonokon!

Ha mégsem működne a felvétel, akkor a cég weboldalán, a hibaelhárítás (Troubleshooting) oldalán kapsz sok sok javaslatot. De ha még így sem sikerül, akkor a fórumukban is kérhetsz segítséget, vagy nálunk a magyar fórumon.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img