KezdőlapHírekHibáktól hemzseg a Xiaomi Mi 11, a globál verzió is ilyen lesz?

Hibáktól hemzseg a Xiaomi Mi 11, a globál verzió is ilyen lesz?

A Xiaomi hiper-szuper új csúcstelefonja, amely a világon elsőként jelent meg a Qualcomm Snapdragon 888 processzorral, kiderült, hogy olyan szoftveres gyermekbetegségekben szenved, melyeket ha gyorsan nem javítanak, a globál verzió megjelenésekor egy rakás bughalmazt kapunk.
Egy új telefonnál, ami teljesen új platformmal rendelkezik, nem beszélve a MIUI rengeteg újításáról, nem is lettünk volna meglepődve, ha minden flottul fut rajta és minden funkció lagg vagy crash nélkül működik. Sajnos a kezdeti problémák felett több a hiba, mint azt várták.

A Gizmochina egy videóban szedte össze ezek a hibákat, amik többnyire a következők:

  • A Mi 11 véletlenszerűen kikapcsol használat közben
  • A kameraalkalmazás alkalmanként összeomlik fényképek készítése közben
  • Néhány játék nem töltődik be megfelelően, és zajos pixeles képernyő látható
  • A Snapdragon 888 gyorsan felmelegszik, és a Mi 11 nem képes teljes mértékben kihasználni a chip feldolgozási teljesítményét, mivel az órajel sebességét visszafogja a hő csökkentésére
  • A kamera teljesítménye átlagos
  • A bőr Mi 11 zörög, amikor a hangszóró szól

Szóval többnyire ezeket a problémákat szoftverfrissítéssel meg lehet majd oldani, csak győzzük kivárni. Reméljük a globál verzió megjelenéséig ezeket a hibákat kijavítják, vagy a már most szétfikázott MIUI Globál Stabil rak rá egy lapáttal… epekedve várjuk a megjelenését.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek