- Hirdetés -
()

A Xiaomi még 2015-ben mutatta be az első – csak hogy magyarul is értsük – 220-as elosztóját, amin 3 aljaz és 3 USB csatlakozó kapott helyet. Azóta több méretben is felújították a sorozatot, de most ismét folytatódik a piaci szegmens frissítése.

A legolcsóbb verzió az elsőre nagyon hasonlító kialakítású, viszont hiányzik róla a három USB csatlakozó. Az elhatározás azon alapul, hogy néha felesleges az USB töltés, pl. konyhában, ahol csak a konyhai gépeket akarjuk róla működtetni. Ezért az árát is megkurtították, csak 24.9 Jüan, ami nagyjából 980 Ft. Csábító!

A második áramellátó Xiaomi eszköz, egy igen érdekes ketyere, valójában ez egy fali elosztó, ami egy csatlakozóból csinál kettőt és pluszban két USB töltő aljazattal is felszerelték. Természetesen főkapcsolóval, a biztonság kedvéért. A fali elosztó ára is eszméletlen 44.9 Jüan, az az 1.760 Ft. Az ágy mellé ideális, mehet bele a lámpa, notebook töltő és persze a telefonunk/tabletünk.

A harmadik elosztó már egy magasabb szintre viszi a termék skálát, a négy aljzat külön-külön ki/be kapcsolható, így csak a szükséges eszköz kaphat áramot, amíg a többi nem pazarol feleslegesen. Emellett három 2A-es USB aljzat is helyet kapott, ami nem csak egyszerű gyorstöltő, hanem képes felismerni az eszköz által felvett áramot és ahhoz állítja a kimeneti feszültséget. Ez igaz a fenti elosztóra is. Hő és tűz elleni védelemmel van ellátva, ráadásul minden bemenet retesszel van lezárva, hogy gyermekek ne tudjanak belenyúlkálni és eltakarja a belső alkatrészeket.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -