KezdőlapHírekHamarosan új Xiaomi fejhallgató érkezése várható

Hamarosan új Xiaomi fejhallgató érkezése várható

A Xiaomi köztudottan nem köt kompromisszumot a fülhallgatóit illetően, amikor egy okostelefont ad ki. Konkrétan nem ad a telefon mellé holmi vackot, cserébe viszont külön kínál minőségi fülest, és fejhallgatót. Így nem terheli a vásárlóra a minőségi headset árát, ha esetleg az illető már rendelkezik egy minőségi darabbal.
Méltán népszerűek hazánkban is a Xiaomi Piston fülhallgatók, a Mi fejhallgató, vagy épp a 1More termékei. Kétségtelen, hogy van igény a minőségi, ám a konkurenciánál olcsóbb kiegészítőkre.

 

Úgy tűnik, a Xiaomi hamarosan egy új fejhallgatót mutathat be egy korábbi tweet alapján. Konkrétumok még nincsenek a közelgő termékről, de a melléklet kép alapján az irányvonal már sejthető. Egy utód, vagy egy új termék valószínűsíthető. (esetlen USB-C csatlakozással)A Mi fejhallgatót még 2015-ben adták ki, így az utódja már régóta esedékes. A hi-res fejhallgatók ára ¥ 499 (~ 79 dollár), ami arra enged következtetni, hogy a közelgő új termék ára sem lesz sokkal drágább. Ha piacképes szeretne maradni, akkor biztosan nem lesz jelentősen drágább. Azóta sokat fejlődött az ipar, több újdonsággal rukkoltak elő más gyártók is a CES-en, és számítani lehet az MWC-n is több új bejelentésre. nem kizárt, hogy a Xiaomi a Mi MIX 2s mellett egy új Mi fejhallgatót is bemutat.
Napok kérdése, és kiderül. 🙂

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek