- Hirdetés -
()

A Xiaomi tavaly júliusban jelentette be a Ninebot és a lézerprojektor mellett az ultrahangos fogkeféjét, amiről részletesebben itt olvashattok. Azóta igaz több verzió is napvilágot látott, de most legalább egy mindenki számára elérhető árú, “lájt” verzió látott napvilágot. Az eredetihez képest nem csak árban csökkent (169 Yuan ~ 26$) a fogkefe, hanem akkumulátor kapacitásban is.

A Xiaomi Soocas X3 Sonic Electric ToothBrush Lite Edition gyártója a kínai, 2015-ben alapított innovatív Soocare Cassels és a Philip Sonicare elektromos fogkefével azonos minőségű termékeket gyárt. Az új Youth kiadás hasonló formatervezésű, mint az első generációs modell, de egyszerűsített kialakítással. Az eszköz egy mágneses lebegéses akusztikus hullámmotort használ, sebessége akár 37200 rezgés/perc is lehet, amely a sörtéket mozgatja. A modulmotor 230 g/cm-es nyomatékkal rendelkezik, ami tovább erősíti a lendületet. A tisztítás hatékonysága legalább 180-szorosa a kézi fogkefének, amivel percenként csak 100-200-szoros ingadozást tudsz elérni saját kezeddel.

0,152 mm-es vékony puha sörtéket az amerikai DuPont cég gyártja, amelynek 3D-s formája jól illeszkedik a fogak felületéhez és az interproximális terekhez. A Soocare elektromos fogkefe Youth változata az eredeti Soocare nagy testvér vázát és alapját használja, amely IPX7 vízálló tanúsítvánnyal rendelkezik és közvetlenül a folyó víz alatt mosható és tisztítható a sérülésektől való félelem nélkül.

A Xiaomi Soocas X3 Sonic Electric ToothBrush Lite Edition Bluetooth-kapcsolattal is rendelkezik, amely képes a Soocare X3 alkalmazáson keresztül csatlakozni az okostelefonhoz. Az alkalmazás megjeleníti az akkumulátor töltöttségi szintjét és egyéb paramétereket. A készülék egy kissé kisebb (800mAh) akkumulátort tartalmaz, mint a nagy testvér (1000mAh), amellyel az első generációs Soocare fogkefe rendelkezik és ez a legfontosabb különbség a két modell között. A 800mAh akkumulátor 18 napig használható, kicsit alacsonyabb, mint a standard kiadás 25 napja. USB-vel tölthető a hozzá kapott töltőállomáson keresztül.

Az új fogkefe még nem érhető el, Kínban sem egyelőre. Több mint valószínű, hogy a nagyobb keleti webáruházakban találkozunk majd vele először, akár elővételben is.

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -