A Xiaomi névről sokaknak a rendkívül jó ár-érték arányú okostelefonja jut eszébe,  de talán azt kevesebben tudják, hogy a cég által felkarolt startup vállalkozások által rengeteg egyéb terméket tud forgalmazni. Így természetesen folyamatosan bővítheti a termékek palettáját Indiában is (és a nemzetközi piacon is). Tavaly indult az okos TV értékesítése, amely hihetetlen népszerűségnek örvend.

Az életmód kategóriában elérhető például bőrönd, hátizsák, stresszoldó játék, golyóstoll, párna, borotva, vagy akár termosz.

Most pedig minden készen áll arra, hogy egy újabb nagyszerű termékkel bővüljön a lista: belép 🙂 a Mijia Smart Sneakers 2 okoscipő az indiai piacra. (Az első modell megjelenése után nagyon sok pozitív visszajelzést kapott a Xiaomi, a jó kialakítás, az okostelefonos monitorozó funkció és természetesen a kedvező ára miatt.)

Az alábbi sejtelmes tweet a hivatalos Mi India oldalán jelent meg a mai nap folyamán.

Egy szemfüles indiai vásárlónak pedig egy hivatalos indiai Mi Storeban (Indiranagar) sikerült lefotóznia a bejelentés előtt.

 

A cipő gyártása az úgynevezett Uni-Moulding eljárással történik, amely biztosítja, hogy öt különböző réteg és anyagfajta egyetlen öntőformába olvad. A rétegeket vékony poliuretán fóliával választják el és préselik össze.

Mivel ezeket együtt préselik, így a ragasztás elválása és a cipő sérülése minimálisra csökken. A talp INFUSE anyaggal készül, mely nagyobb rugalmasságot ad, és kényelmesebbé teszi a cipőt.

A cipő felső része, rendkívül tartós, a gyártástechnológiának és az anyaghasználatnak köszönhetően.

Kényelmesen tisztítható, mivel mosógépben moshatjuk, nem fog megsérülni.

A Sneakers 2 ára Kínában 199 yüan (kb. 8200 Ft) , míg Indiában 2999 Rs (kb.11600Ft).  A cipő fekete, fehér, virágoskék, és virágosszürke színben lesz elérhető.

Reméljük hamarosan hazánkban is elérhető lesz.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ