KezdőlapHírekHamarosan jön a Xiaomi Mi Smart Speaker Európába

Hamarosan jön a Xiaomi Mi Smart Speaker Európába

Nemrég megjelent Indiában az első Google Assisztenssel felvértezett Xiaomi okoshangszóró. A kedvező fordulat – bár nem meglepő – mégicsak furcsa volt első hallásra, hisz az évek során nem egy ilyen termékkel állt elő a gyártó, mármint okoshangszóróval, de nemzetközi vizekre egyikkel sem evezett.

Sejthető volt, hogy ez azt jelenti, európai megjelenésre is lehet számítani, azonban hivatalos információkkal még nem szolgálhatunk – lássuk mit tudunk eddig:

12 wattos, 2.5”- es hangszóró, WiFi 2,4, 5Ghz, €60 (~ 20-25 ezer forint + adók, haszon, miegymás) körüli ár (becslés) és Google Assisztens

S ha ez nem lenne elég meggyőző, Bluetooth 4.2 támogatással rendelkezik. Sőt, ha kettőt veszünk, összepárosíthatjuk őket a sztereó hangzás érdekében.

További információ, hogy 853 grammot nyom, viszont mivel az idő nagy részében egy helyben fog állni, ez nem jelent gondot.

Forrás: Gizmochina
Miért jó ajánlat, azért egy Nest Minihez képest drágább, nem?

De igen, viszont nem sokkal, és a Xiaomi hangszórója nagyobb, hangosabb, és jobb a basszus is.

Mindenképp üdvözítő hír, hogy a Mi Boxok, és a televiziók, projektorok után ezek a termékek is érkeznek a globális piacra a Xiaomitól. Versenyképes ajánlatok, Xiaomi minőség, remek ár-érték-arány – épp erre van szükségünk itt Európában.

A Xiaomi Mi Smart Speaker valószínűleg október vége felé érkezik, azonban ez csak találgatás, hivatalos információk nincsenek.

Forrás: Gizmochina

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek