KezdőlapHírekHamarosan itt a Xiaomi Mi Mix 2, megkapta Kínában a 3C tanúsítványt!

Hamarosan itt a Xiaomi Mi Mix 2, megkapta Kínában a 3C tanúsítványt!

Nem, ez nem pletyka. Ez tény. Mármint a tanúsítvány. Úgy várjuk már ezt a készüléket, mint az elődjét. Ja nem, arról nem is tudtunk! Akkor mire fel ez a nagy érdeklődés? A Mi Mix egyedülállóan indított útjára egy piacot, noha a Sharp már próbálkozott vele, csak akkor még túl futurisztikus kütyünek látta a világ és elbukott. De a Xiaomi ezzel megcsinálta a szerencséjét, igaz sok negatív tapasztalat ellenére, még mindig elfog az a HÚHA érzés ha az ember a kezébe fog egy ilyen masinériát.

A Mix utódja – kódnéven Chiron – a Mix 2 heteken belül a nagyközönség elé kerül! Honnan vesszük a bátorságot ezt így kijelenteni? Hát onnan, hogy a Mix 2 már átment a TENAA certifikációs folyamaton és ma pedig a CCC (China Compulsory Certification), az az a Kínai kötelező tanúsítványt is megkapta!!! Innen már csak rá kell csapni a marketing gépezet indító gombjára és elindítani a tömeggyártást.

A hardverről csak pletykák vannak és spekulációk. Persze, nagyon valószínű, hogy a legújabb SD SoC kerül bele 6-8 giga rammal, 128 GB háttértárral, satöbbi-satöbbi… De! Mi van a többivel? Előlapi kamera lent a sarokban, az oké. De hátul mi lesz, hogy lesz? Ujjlenyomat olvasó? Hangszóró? Ott vagyunk már? 🙂

Legyünk türelemmel, ha bármilyen csekély hivatalos infó lesz róla, úgy is felrobban az internet és a csapból is a Xiaomi Mi Mix 2 fog folyni!!!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img