- Hirdetés -
()

Nem, ez nem pletyka. Ez tény. Mármint a tanúsítvány. Úgy várjuk már ezt a készüléket, mint az elődjét. Ja nem, arról nem is tudtunk! Akkor mire fel ez a nagy érdeklődés? A Mi Mix egyedülállóan indított útjára egy piacot, noha a Sharp már próbálkozott vele, csak akkor még túl futurisztikus kütyünek látta a világ és elbukott. De a Xiaomi ezzel megcsinálta a szerencséjét, igaz sok negatív tapasztalat ellenére, még mindig elfog az a HÚHA érzés ha az ember a kezébe fog egy ilyen masinériát.

A Mix utódja – kódnéven Chiron – a Mix 2 heteken belül a nagyközönség elé kerül! Honnan vesszük a bátorságot ezt így kijelenteni? Hát onnan, hogy a Mix 2 már átment a TENAA certifikációs folyamaton és ma pedig a CCC (China Compulsory Certification), az az a Kínai kötelező tanúsítványt is megkapta!!! Innen már csak rá kell csapni a marketing gépezet indító gombjára és elindítani a tömeggyártást.

A hardverről csak pletykák vannak és spekulációk. Persze, nagyon valószínű, hogy a legújabb SD SoC kerül bele 6-8 giga rammal, 128 GB háttértárral, satöbbi-satöbbi… De! Mi van a többivel? Előlapi kamera lent a sarokban, az oké. De hátul mi lesz, hogy lesz? Ujjlenyomat olvasó? Hangszóró? Ott vagyunk már? :)

Legyünk türelemmel, ha bármilyen csekély hivatalos infó lesz róla, úgy is felrobban az internet és a csapból is a Xiaomi Mi Mix 2 fog folyni!!!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -