- Hirdetés -
()

Sok pletykát hallania a Xiaomi titokzatos telefon almárkájáról, a Pocophone F1-ról. Már nem pletyka, hamarosan Európába ér a megfizethető csúcsmobil. Még arról semmit nem tudni, hogy melyik országban fog debütálni az új típus, de már nagyon sok mindent tudni róla és kiszivárogtak a hivatalos képek is róla.

Eddig mi is csak gyenge pletykának tituláltuk, azért sem erőltettük a cikkeket róla, de úgy látszik, hogy már egy olyan valós készülékről van szó, amivel hamarosan meg is ismerkedhetünk. Tegnap fel is tűnt az AnTuTu nagy listájában és elég durva értékeket ért el.

Mivel a Pocophone F1 is a Qualcomm Snapdragon 845 processzorát tartalmazza, nem is meglepő ez az érték.

Az SD845 mellett kellemes 4.000 mAh akkumulátorral kecsegtet, a BlackSharkból jól ismert folyadék hűtéssel és egy új, középre igazított kamera párossal és infravörös arcfelismerő modullal elől. Ráadásul a nem kicsi aksit QC3.0 gyors töltéssel hamar feltölthetjük.

Az Mi 8 SE-hez hasonló kialakítású képernyő felül belógó érzékelő szigettel, viszont nem a 3D arcfelismerést alkalmazza. Alumínium háza révén nincs vezeték nélküli töltés, USB-C csatlakozó mellett viszont helyet kapott a fejhallgató aljzata felül.

Mikor és hol lesz kapható? A hivatalos bejelentésig még várni kell, viszont egyes boltokban már kint van, mint pl. Fehéroroszországban.

A weboldal szerint a Pocophone F1 a fenti specifikációkon kívül elárul még némi infóta telefonról. 6GB RAM mellé választhatunk 64 vagy 128GB háttértárat, ami még bővíthető a hibrid SIM tálcán lévő MicroSD kártyával. Hátsó dupla kamerája 12+5MP AI támogatású és elől 20MP szolgál a szelfiknek. Ára Fehérorosz rubelből átszámolva 123.415 Ft bevezető áron, majd a normál ára 137.220 Ft. Ez még semmit nem mond nekünk, hisz őszintén megmondva nem tudható, hogy az eredeti árhoz képest mi terheli még pluszban.

A telefon felbukkant Romániában is, a képek eredetileg onnan származnak, de a román webáruház nem rakta ki a részleteket és árat sem. Hamarosan úgy is találkozunk a telefonnal, legyünk türelmesek!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -