Biztos találkoztatok már, főleg családi házaknál, hogy az udvaron, garázsban, kert végében olyan mértékben lecsökkent WiFi jel erőssége, hogy nem tudtátok használni. Hiába a 3-4-20 antennás router, még egy Xiaomi router sem vált be, ilyenkor jöhet jól a Xiaomi WiFi jelerősítője. Képes szinte minden roter WiFi jelének akár a megduplázására, persze nem minden irányba, csak a router és az erősítő vonalában (félreértések elkerülése végett).

De mostanában hallani olyan problémákról is, mint a Xiaomi híres 4K-s Mi Box TV okosító doboza az új 8.0-ás frissítés után, akadozva, vagy sehogy nem volt képes a routerhez csatlakozni. Többször is javasoltuk, nem Xiaomi routerrel rendelkező felhasználókat, hogy egy csekély összegért stabil WiFi jelet varázsolhatnak az otthonukba. Bár a nem rég érkezett javítás óta javult a helyzet, de még mindig fenn áll a veszélye, hogy ez megismétlődhet. Nem árt felkészülni.

Az erősítő kütyü egyáltalán nem drága és nagyon hasznos, főleg, hogy hordozható, akár egy külső akkumulátorba dugva vígan elketyeg órákig is, az aksitól függően. A beállításról már videót is készítettünk, keressétek fel Youtube csatornánkat, ahol más érdekes videóval is találkozhattok.

Sok helyen, sok árban megtaláljátok, de most egy új forrást mutatnék be nektek, ez pedig a TomTop. Nagyon rég óta működő és megbízható webáruház, mint a GB, Ali, BG, stb. és néha azért jobb árban is megkapni a vágyott Xiaomi ketyerét! Jelenleg 8.99$ áron tudjátok beszerezni, ráadásul a HX olvasóinak egy extra 5% kupont is adunk, így 8.54$ a végső ára. Szállításnál több lehetőség is kínálkozik, lehet ingyen kérni 10-20 munkanap alatt, csak nem kaptok követőkódot, vagy ugyan ez követőkóddal már 3.17$. Így a teljes vételár 11.71$ ~ 3.270 Ft.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ