A Google Térképen is látható az a jármű, amely nem kevesebb mint 47 éve parkol ugyanazon a helyen. 

A most 94 éves Angelo Fregolent a Conegliano városában felségével üzemeltetett egy újságosbódét, és egy Lancia Fulviában tárolta az eladásra szánt lapokat. Fregolent 1972-ben parkolt le végleg a járművel, amihez aztán hozzá sem nyúlt, miután feleségével nyugdíja vonultak. Mivel az olasz hatóságokat nem különösebben izgatta az elhagyatott jármű, így történhetett meg, hogy a szürke Fulvia egészen mostanáig „rezzenéstelenül” állt Conegliano városában.

A mozdulatlan jármű természetesen sokak fantáziáját megmozgatta, valóságos turisztikai attrakcióvá nőte ki magát az évek folyamán, és habár sokan személyesen is felkeresték, a legtöbben a Google Térképen keresztül látogatták meg a veterán járművet.

A történet azonban itt még nem ért véget: Giovanni Berton üzletember, a coneglianói Serenissima Történelmi Autóklub elnöke megsajnálta a hatóságok által időközben elvontatott autót, és úgy határozott, hogy új életet lehel a veterán járműbe, majd kiállítja az egyik helyi iskola kertjében – adta hírül az Insidier. „A Fulvia története az egész világot bejárta, és ezt nem hagyhatjuk figyelmen kívül” – nyilatkozta a vállalkozó. A legszebb az egészben, hogy Fregolent bármikor láthatja egykori autóját (a vele fényképezkedő turistákkal együtt), ugyanis az iskola, ahol az autót kiállítják az egykori tulajdonos házával szemben található. „Ennél szebb jövőt elképzelni sem tudtam volna a Fulviánknak” – mondta a jármű 94 éves tulajdonosa.