Kezdőlap Hírek Globálisan jelenhet meg a Xiaomi 13 decemberben

Globálisan jelenhet meg a Xiaomi 13 decemberben

3012

A Xiaomi 13 megjelenése a Qualcomm legújabb processzorának megjelenéséhez köthető, ami a napokban fog bemutatkozni. A Snapdragon 8 Gen 2 lesz a lelke a sima 13-nak és a Pro-nak is. Mármint a pletykák szerint. De ami fontosabb, a telefon ma megjelent az indiai BIS adatbázisában is, ami arra enged következtetni, hogy a telefon globálisan fog megjelenni.

Globálisan jelenhet meg a Xiaomi 13 decemberben

Bizonyos típusú termékek esetében a gyártóknak BIS-tanúsítvánnyal (ISI) vagy BIS-regisztrációval (CRS) kell rendelkezniük ahhoz, hogy azokat Indiába importálhassák. A BIS tanúsítvány India vagy az Indiai Szabványügyi Hivatal (BIS) által kiadott BIS regisztráció biztosítja a termékek minőségét, biztonságát és megbízhatóságát az indiai szabványokkal (IS) összhangban. A Bureau of Indian Standards (BIS) az indiai nemzeti tanúsító szervezet, amely az indiai Fogyasztói, Élelmiszerügyi és Nyilvános Elosztási Minisztérium égisze alatt működik.

A Xiaomi 13-as sorozat már korábban megjelent az EGK tanúsítási adatbázisában, köztük két modell, a 2210132G és a 2210133G. Ma pedig Indiában BIS-tanúsítványt is megszerezte, ami azt jelenti, hogy telefonok meg fognak jelenni az indiai piacon. Ez pedig azt jelenti, hogy globálisan is be fognak mutatkozni! Annyi még kérdéses, hogy ez egy időben fog megtörténni, vagy némi eltéréssel. Kínai bemutató december, globális pedig január. Majd kiderül.

A Xiaomi 13 a pletykák szerint 152.8 x 71.5 x 8.3 mm méretekkel fog rendelkezni, a kameramodul megemelt részének vastagsága pedig 10.3 mm-re nő. Ami a képernyőt illeti, 6.67 hüvelykes AMOLED lesz, 2400 x 1080 felbontással. 5000 mAh kapacitású akkumulátorral, 50 megapixeles főkamerával, 13 megapixeles ultraszéles látószögű objektívvel és 5 megapixeles makró kamerával lesz felszerelve. Az előlapon 32 MP szelfi kamera fog elhelyezkedni.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS