KezdőlapHírekGémer, Laptop, Telefon, Headset, Billentyű után nem hiányozhat az egér sem

Gémer, Laptop, Telefon, Headset, Billentyű után nem hiányozhat az egér sem

Lassan teljes lesz a paletta, már minden adott egy jó játékhoz. Laptop, Telefon, Headset, Billentyűzet után a Xiaomi bemutatta a Mi Gaming Mouse, kifejezetten játékosoknak kifejlesztett egerét. A cég, szokásához híven nagyon jó áron kínálja az egeret is, Kínában nem kell többet érte fizetni, mint 249 Jüan, az az 10.590 Ft-ot.

Tökéletes ergonómiai kialakításával a hosszúra nyúló csaták alatt sem fárad a kezünk, kifinomult lézer érzékelőkével a legkisebb mozgást is érzékeli, így segítve a célzást és a mozgást. 7200dpi optikai érzékelővel rendelkezik, mely a tetején lévő két dedikált gombbal állítható 5 lépcsőben és az aktuális sebességet a beépített RGB led színe alapján lehet beazonosítani. Vezeték nélküli kapcsolattal a kábellel sem lesz probléma, saját USB kiegészítőjén keresztül is tud kommunikálni a számítógéppel, de a játékhoz kimondottan a kábeles kapcsolatot javasolják.

A Mi Gaming Mouse 32 bites ARM processzorral rendelkezik, melynek állítható sebessége 125/250/500/1000 között állítható szoftveresen. Továbbá az egér támogatja a 30G gyorsulás mérést, a 150IPS nyomkövetési sebességet, így jobb pontossággal, nyomkövetési sebességgel és működési konzisztenciával rendelkezik.

6 gombja van az egérnek, ebből kettő programozható, és a hatodik a gyors célzó gomb. Ez annyit tesz, hogy előre beállíthatod, hogy milyen DPI értékkel működjön az egér és ha ezt a gombot nyomva tartod, akkor az előre meghatározott értékkel működik amíg lenyomva tartod.

Az egér egyelőre Kínában kapható a Youpin webáruházban, hamarosan a kedvenc webshopunk is kínálni fogja, reméljük nem dupla áron, mert azt a majd 11.000 forintot igen csak megéri!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img