- Hirdetés -
()

A legutóbbi pletykák szerint, a Xiaomi hamarosan bemutatja a Redmi Note sorozat legújabb tagját a Redmi Note 5-öt. A legújabb tepsi mobil 5,5 inches és 18:9 képaránnyal érkezik, a Qualcomm Snapdragon 660 fogja meghajtani, ami jelenleg a második legerősebb mobil SoC a Qualcomm kínálatában. De ehhez képest a Geekbench teljesen mást mutat, egy elavult, öreg Snapdragon 617-es lapkát és a valóság is csak kicsit áll ehhez közel.

A Geekbenchen megjelenő készülék ugyan Xiaomi Redmi Note 5 néven szerepel, de láttunk már fűben nyuszit, egy könnyen nem fogadjuk el. Nem is kell. A fenti kép alapján az új és erősebb Redmi Note 5 csak ilyen öreg és elfeledett processzorral jönne? Képtelenség, hisz akkor egy polcra rakhatnánk a Moto G4, G4 Plus, HTC One A9 és Samsung Galaxy C5 másfél éves készülékekkel. Vagy a Geekbench appja tévedett, vagy kamu az egész. Egyébként nem nagy ördöngösség átírni a modellszámot a telefonban, hogy minden app annak lássa, aminek mi akarjuk…

A legjobb példa a Geekbench tévedésére egy Redmi Note 3 Pro adatlapja, ahol ugyan azt az msm8952-őt írja, holott tudjuk hogy a Snapdragon 650 van benne! Tehát téved! A várakozásoknak megfelelően és a fentiekkel ellentétben vannak akik úgy gondolják, hogy a Redmi Note 5 már az új 14nm technológiával készült Snapdragon 636 Soc-al fog érkezni, ami pont elég költséghatékony a Redmi sorozathoz. A 636 támogatja a 18:9-es képarányt és a Kryo 260 mag 40%-al jobb teljesítményt nyújt, mint a 630-as lapka Andreno magja.

Egyéb pletykákról is hallani, amiből kiderül, hogy a Redmi Note 5 lesz az első Xiaomi telefon dupla elülső kamerával, úgy szintén mint a hátsó szokott lenni, egy 16 és egy 5 MP-es. További paramétereket csak remélhetjük, mint pl. 4000 mAh akkumulátor, 3/4GB RAM, 32/64GB háttértár éééééés B20. Ezt mind az álom 1000 Yuan határ alatt, persze az alap modellt.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -