KezdőlapHírekGamer telefon lesz a Redmi K40

Gamer telefon lesz a Redmi K40

Már a megnevezésen is páran felszisszennek, de megnyugtatás képpen ez egy létező fogalom, igen, van gamer mobil, ugyan úgy, mint PC-ből. Ott a Rog, vagy a saját Black Shark, amik arra vannak kihegyezve, hogy a legjobb játékok, a legjobb minőségben fussanak, nem beszélve a kiegészítőkről.
A képernyő mintavételezési sebessége egyik nagyon fontos tulajdonság egy játékra termett telefonnál. Az érintés pillanata kulcsfontosságú lehet, egyes helyzetekben, így nem maradunk le egy frag-ről sem. A Redmi K40 az eddig ismert gamer telefonokhoz hasonlóan, nem beszélve a Xiaomi Mi 11-ről, 480 Hz mintavételezési frekvenciával lesz ellátva.

Lineáris, az az X-tengelyű rezgőmotor nem csak újszerű érzést nyújt, hanem megfelelő visszajelzést ad mindenről. amit a telefonon csinálunk. A MIUI rendszerszintű rezgésoptimalizálása mellett nemcsak a pillanatnyi reakció gyorsabb, az érzet reálisabb, hanem a különböző műveleteknek megfelelően különböző finom visszajelzések is rendelkezésre állnak. így nem csak a telefon használata közben, hanem játék alatt is különböző rezgések adnak tökéletes visszajelzéseket.

A telefonok melegednek, nem beszélve a Qualcomm Snapdragon 888 prociról, és ha nincs megfelelő hűtés, akkor csökkenhet a teljesítmény és legrosszabb esetben ki is kapcsol, a saját érdekében. A mindennapi használathoz manapság már folyadék hűtést biztosítanak, de egy brutál 3D játéknál ez már nem mindig elegendő és itt lép színre a Black Shark-tól már ismert külső hűtés. A Redmi hűtője 60 másodperc alatt jelentősen csökkenti a fellépő hőt, így biztosítva a teljesítményt és a laggmentes játékot.
A mobil játékosoknak nem újdonság a váll gomb, innen-onnan évek óta beszerezhető, ilyen-olyan minőségű kiegészítő. De a Black Shark kiegészítőket ismerve a Redmi megoldása is csúcsminőségű lesz, bárhova állítható, kényelmes és nagyon hasznos.

Na hát erre számíthatunk! A Redmi K40/Pro egy valóban izgalmas telefon lesz, mindenre is alkalmas mobiltelefon. Qualcomm Snapdragon 888 processzor, E4 sorozatú sík AMOLED kijelző, 120 Hz képfrissítéssel, Dolby Atmos, Double Hi-Res Gold minősítésű hangzással, natív sztereó hangszóróval, és nagyon reméljük kiváló kamerával, hogy mindenkinek a tökéletes érzést nyújtsa. A másik reményünk, hogy a Redmi K40/Pro Európában is megjelenik, még hozzá Xiaomi Mi 11T és Xiaomi Mi 11T Pro néven, olyan árazással, ami Bestbuy lesz!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek