Gamer Redmi TV? Megérkezett a Redmi X Pro!

2836
- Hirdetés -
()

Gamer szót bármire rá lehet aggatni, vagy is bármire ráaggatják, ami elüt a szokványostól, csili vili és van rajta sok gomb. De az igazi gamer cuccok meg is érik az árukat, hisz tényleg az órákat játszó embereknek készítik, amivel segítik, vagy kényelmesebbé teszik a játékkal töltött időt.

Redmi X Pro Gamer TV

A monitor iparban ez már rég bevált, hisz a képernyő minősége, frissítési gyakorisága, felbontása nagyban hozzájárul a játékélményhez. Persze ezeken kívül nagyos sok minden van még, ami azzá teszi. Eddig a tévék annyira nem voltak alkalmasak profi e-sport játékosoknak, mert nagy volt az úgy nevezett input lag. Ami annyit jelent, hogy mennyi idő telik el, pl. egy gombnyomás és a képernyőn megjeleni esemény között. Ha ez érezhetően sok volt, akkor célozni és lőni nem lehetett igazán.

Redmi X Pro Gamer TV

Szerencsére ma már a TV ipar is rájött, hogy minél nagyobb egy gamer monitor, annál jobban érdeklődnek iránta a nagy játékosok. Egy átlagos tévé 32″-től indul és talán nincs felső határa. A Redmi, amit már jól ismerünk, átvette egy ideje a régi Xiaomi helyét és most ők a legjobb ár/érték arányú termékek gyártója.

A Redmi X Pro tévét két méretben kínálják egyelőre csak Kínában. 65″ és 75″ képátló valami brutál nagy, majdnem 2 méter képátlóval tutira minden részletet láthatunk a kedvenc játékunkból. A felbontása 4K 3840×2160 pixel, ami elegendő, de lehetne már ekkora méretben akár 8K, de méh nincs ami kihajtsa. Így hihetetlen jó tulajdonságai vannak, 120 Hz képfrissítés (VRR 48-120Hz támogatás) mellé csak 4 ms input lag társul és FreeSync Professional Gaming tanúsítvánnyal is rendelkezik!

A teljesítményt egy Cortex A73 négymagos CPU és G52 MC1 GPU támogatja. 3 GB memória mellé kapunk 32 GB háttértárat. Kétsávos 2,4 GHz/5 GHz WiFi és Bluetooth 5.0 mellett van infra vevője, csak hogy legyen elég vezeték nélküli csatlakozás. Fizikai kontaktból van 3 db HDMI, amiből egy 4K 120 Hz-es, egy eARC-vel együtt, AV x1, USB x2, Ethernet x1, ATV/DTMB x1 és S/PDIF x1. A szoftvere, a Kínában már jól ismert MIUI TV, ami kint nagyon sok mindent támogat, normális PatchWall, okosotthon támogatással.

A Redmi X Pro tévé ára ami még megdöbbentőbb! A 65″ kezdő ára kint Kínában 2.999 Jüan ~ 175.375 Ft, a 75″ méreté pedig 251.380 Ft. De a normál fogyasztói ára sem lesz sokkal több, 3.999 Jüan ~ 233.855 Ft és 4.999 Jüan ~ 292.330 Ft. Ezek az árak itthon nagyon is brutál alacsonynak tűnnek, kis kutatás után nem találtam hasonlót nagyon FÉL MILLÓ FT alatt. Ha jön is hozzánk, ez sem lesz olcsóbb… szóval csak csurgassuk a nyálunkat a kínai árakra.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -