- Hirdetés -
()

A Xiaomi partnerei révén, a közösségi platformja segítségével több sport, és szabadidő cipőt, gyermekcipőt, vagy épp alkalmi férfi és női cipőt mutatott be az elmúlt években. Ahogy a telefonok, háztartási gépek, okos otthon rendszerek, TV készülékek terén is, a sport kiegészítők piacán is sikeres. Hazánkban is egyre többen rendelkeztek a MiJia könnyű futócipőjével, ahogy pár hete én is boldog, és elégedett tulajdonosa vagyok egy feketének.
Mai bemutatóm főszereplője ismét egy prémium futócipő, amit ezúttal az Amazfit gyártott.
A felhasznált anyagminőség ismét minőségi, a dizájn kicsit frissült a MiJia termékéhez képest. Az ára is igen baráti, hiszen a MiJia árában van, ami webshopból rendelve 10-13.000 Ft.
Itt is hasonló a választék, mint a másik modell esetén, már ami az aktivitásmérő chip meglétét illeti. Rendelhetjük azzal együtt (ráadásul érkezik a második generáció), vagy anélkül. A színek terén megjelenik az élénk narancs szín az uraknak, vagy a rózsa púder a hölgyeknek. Az élénk szín szürkületben, vagy erdős részen kifejezetten előnyös, ha nem a rejtőzködés a célunk. Elöljáróban el kell keserítenem a nagyobb lábbal megáldott urakat, ugyanis a maximum itt is 45-ös.

Nézzünk előbb egy személyes véleményt a MiJia termékéről, két hét használat távlatából:

A cipő 3 hét után érkezett meg a Gearbest kínai webshopjából. A rendelésnél Holland beléptetést kéretem, nem vámolták meg, a teljes vételár 10.200 Ft volt, akciósan. Az átlag árak 12-16.000 Ft körül mozognak, ezért nem árt alaposan körülnézni vásárlás előtt. Ráadásul az ajándékba ígért Smart Chip is benne volt a csomagban, ami viszont nem mindenkinek jött össze.
A Mi Fit párosítás nagyjából 2 percet vett igénybe, és azóta teszi a dolgát. Napi szinten nem monitoroztam, de a Mi Band 2-vel összevetve +/- 5% eltérés tapasztalható, amit a cipő nélküli használat is indokolhat. A boka részen passzos a szövet, nem szorít, nem fülled bele a lábam. Amiatt praktikus, mert így az apró kavics sem jut a cipő belsejébe, ami a télen használt bokacsizmánál sajnos rendszeres probléma volt. A járás nagyon kényelmes benne, kisebb kocogás is szinte élmény volt a remek csillapítás, és a puha talp miatt. Nagy divat lett az utóbbi években a tornacipő, de én inkább a kényelmet preferálom, ami itt megvan, a tornacipő viszont nekem több órás használat után már kényelmetlen volt.
A MiJia cipő ebben a korai nyári időjárásban is tökéletes szellőzést biztosít 12 órás használat esetén is. A cipőfűző fehér szálait fényvisszaverő festéssel látták el, így hiába a fekete szín, a fehér talp, és a cipőfűző miatt akár sötétben sem maradunk láthatatlanok az autósok számára. (De a láthatósági mellényt ne hagyjátok otthon!).
A talon apró lyukacsok vannak, amik előszeretettel  gyűjtik magukba az apró hegyes kavicsokat. Nem vészes, de amikor a betonon már hangosabb a járás, érdemes kipiszkálni, mielőtt mélyebbre fúródnak. A megjelenése szolid, nem a márkalogó miatt kell érte 2-3x-os  árat fizetni. Nem űzök benne aktív sportot, így a következő pár évben biztosan kitart. Mivel a cipő felső része puha szövet focizásra nem igazán ajánlott. A méret pontos, és a 43-as lábammal azon szerencsések közé tartozhatom, akik használhatják a MiJia cipőjét.

Most pedig nézzük a főszereplőt.

Amazfit Antilop könnyű kültéri sportcipő

A talp ergonomikus kialakítású, a talpbetétet a lábcsontok görbületének megfelelően tervezték.

Az Amazfit Antilop sportcipő egyszerű, de vonzó dizájnt alkalmaz. A felső kialakításról azt mondják, hogy a modern építészet áramlási görbéje ihlette. Az anyagot forró olvadékú fóliázási eljárással gyártják. Így nemcsak megőrzi az összefonódó szövetszerkezet kialakulását (bolyhosodás), de lágy textúrájú is. A kialakítás tartalmaz egy átlátszó vízálló réteget is, viszont a kialakítás figyelembe veszi a belső levegő áramlását, azaz jól szellőzik. Elérhető méretek:

Férfi méretek: 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Női méretek: 35, 36 37, 38, 39, 40

A forgalmazás május 17-én várható, és az ismert webshopok kínálatában is fel fog bukkanni heteken belül.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -