KezdőlapHírekFülöp-szigeteken is megnyílt az első hivatalos Mi Store

Fülöp-szigeteken is megnyílt az első hivatalos Mi Store

A kínai vállalat idén sem tétlenkedik, sorba nyílni fognak a hivatalos Mi üzletek szerte a világban. Tegnap nyitotta meg első engedélyezett Mi áruházát a Fülöp-szigeteken, a Cinéma 5 mellett található, a Quezon City TriNoma Mall negyedik emeletén.

Bár a Fülöp-szigeteki Mi Store-t  nem közvetlenül a Xiaomi üzemelteti (alvállalkozó), az üzlet csak Xiaomi márkájú termékeket értékesít. Ez nem csak az okostelefonokra korlátozódik, hiszen a polcokon más termékek is megtalálhatókak, mint a Xiaomi laptopok, Mi Robot Porszívó, Mi Router, Mi Dash kamera, Mi Box, MIJIA Smart IP kamera, Mi Band 2, Mi Légtisztító, elektromos Roller és még sok más.

A Mi Store megnyitóját a rengeteg rajongó üdvözölte, akik közül néhányan képesek volt már reggel 5 órakor az üzlet előtt tanyázni. A nagy részvételi arány miatt, a rajongók hosszú sorokban kígyóztak, hogy elsők között ismerjék meg a Xiaomi széles körű innovatív termékeit, sőt, a korán ébredők voltak az elsők, akik kaptak is terméket a nyitás napján. Vannak arra utaló jelek, hogy hamarosan megnyílik egy második Mi áruház is a Fülöp-szigeteken. A nagykövetség arra késztetheti Xaiomi-t, hogy más városokban, például Cebuban és Davaonban nyissanak Mi Üzletet.

 

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img