- Hirdetés -
()

A kínai vállalat idén sem tétlenkedik, sorba nyílni fognak a hivatalos Mi üzletek szerte a világban. Tegnap nyitotta meg első engedélyezett Mi áruházát a Fülöp-szigeteken, a Cinéma 5 mellett található, a Quezon City TriNoma Mall negyedik emeletén.

Bár a Fülöp-szigeteki Mi Store-t  nem közvetlenül a Xiaomi üzemelteti (alvállalkozó), az üzlet csak Xiaomi márkájú termékeket értékesít. Ez nem csak az okostelefonokra korlátozódik, hiszen a polcokon más termékek is megtalálhatókak, mint a Xiaomi laptopok, Mi Robot Porszívó, Mi Router, Mi Dash kamera, Mi Box, MIJIA Smart IP kamera, Mi Band 2, Mi Légtisztító, elektromos Roller és még sok más.

A Mi Store megnyitóját a rengeteg rajongó üdvözölte, akik közül néhányan képesek volt már reggel 5 órakor az üzlet előtt tanyázni. A nagy részvételi arány miatt, a rajongók hosszú sorokban kígyóztak, hogy elsők között ismerjék meg a Xiaomi széles körű innovatív termékeit, sőt, a korán ébredők voltak az elsők, akik kaptak is terméket a nyitás napján. Vannak arra utaló jelek, hogy hamarosan megnyílik egy második Mi áruház is a Fülöp-szigeteken. A nagykövetség arra késztetheti Xaiomi-t, hogy más városokban, például Cebuban és Davaonban nyissanak Mi Üzletet.

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -