KezdőlapHírekFotókon a Xiaomi 12

Fotókon a Xiaomi 12

Mint, ahogyan egy új szoftver esetében, úgy egy új készüléknél is vannak tesztelők. Egy új szoftver verziót azért nehéz kiszúrni a buszon ülve, azonban egy rajongó simán kiszúrhatja, hogy valaki kezében egy még meg nem jelent készülék van, jelen esetben nagy valószínűséggel a Xiaomi legújabb csúcskészüléke, a 12.

A Xiaomi Mi 11-et tavaly december végén, egészen pontosan 28-án mutatták be. Cél volt, hogy egyrészt az első Snapdragon 888-cal szerelt telefon Xiaomi legyen, másrészt még év vége előtt be akarták mutatni a készüléket. Addigra már annyi pletyka jelent meg, hogy készült egy “Mi 11: Igazak voltak a pletykák?” című cikk, amiben végigvettem, hogy a híresztelések közül mi volt igaz, és mi bizonyult tévesnek. Új telefon, új széria; új pletykák, új szivárgások. Lássuk is a képeket:

A képek egy metrón utazva készültek, és hol máshol, mint a Weibon jelentek meg. A telefonra egy speciális nagy kerettel rendelkező tokot raktak, pont az ilyen képek miatt. 😀 Így sajnos sok minden nem látszik, azonban a készülék talán egy kicsit hosszabb, mint az elődje, de ez lehet csak a fotószög miatt látszik így. Ami viszont tisztán mutatkozik, hogy fölül középen kamerakivágás van, tehát a Xiaomi 12-ben nagy valószínűséggel még nem lesz előlap alatti szelfi-kamera.

Lényegében ennyi látszik a fotókon, a tok teszi a dolgát, elrejt minden fontos részletet, azonban az a tény, hogy valakinek már egy prototípus lapul a zsebében arra a feltételezésre enged következtetni, hogy már nincs messze a megjelenés. Ahogyan az is, hogy a készülék megkapta már a BIS indiai tanúsítványt. A telefon a tavalyi modellhez hasonlósan valószínűleg még év vége előtt megjelenik.

/A borítókép koncepció/

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek