KezdőlapHírekFortune Global 500 - Újabb siker, nincs megállás!

Fortune Global 500 – Újabb siker, nincs megállás!

A Fortune Global 500, más néven Global 500, éves szinten rangsorolja a világ 500 legnagyobb bevételét mérő vállalatot. A listát évente a Fortune magazin állítja össze és teszi közzé.

Fortune Global 500
A Xiaomi, idén a harmadik alkalommal kerül fel erre a listára, évről évre jobb helyet foglalva el. 2019-ben, a cég a 498. helyen debütált a listán, meglepve ezzel a már ismert vállalatokat. Anno 26.443 millió dollár előző évi bevétellel került fel, majdnem a Fortune Global 500 lista végére.

De mára egy elég nagy ugrással a 338. hely lett elfoglalva, a tavalyihoz képest 84 hellyel feljebb. Ezt a tavalyi 35.632 millió dollár tette lehetővé, amit a cég globálisan megtermelt. Nincs megállás! 2021 második negyedévi jelentésében már globálisan lenyomta az Apple céget is, már csak a Samsung van hátra és akkor világelsők lesznek. Szerinted megvalósulhat? Lehet, hogy jövőre már a Xiaomi lesz az első számú telefon gyártó cég?

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek