Már épp az ideje, vagy nem? Kipukkant már a Redmi Note 9 lufi? Pedig még mindig sokan keresik, de még sem lett olyan népszerű, mint az előd, a Redmi Note 8 sorozat. Talán mert olyan innováció nem volt benne, sőt némelyik még azonos, vagy gyengébb volt az elődjénél.
A napokban került nyilvánosságra, hogy Kínában, hálózati hozzáférését jóváhagyták a M2007J22C kódszámú telefon készüléknek. Nagy valószínűséggel és a keleti szivárogtatók szerint is a Redmi Note 10 telefonról van szó.

 

A Redmi folytatja a MediaTek processzor használatát, de már a legújabb Dimensity családot alkalmazzák az új sorozatban. A Redmi Note 9 is MTK G85 procit használt, az utódban, a Note 10 MTK Dimensity 820 fog helyt állni, mint a Redmi 10X-ben is, így várhatóan ez is 5G képes lesz. Az új széria, elméletileg már 8 GB memóriát fog tartalmazni és persze a legújabb Android 10 alapú MIUI 12 fogja kiszolgálni.

Kiszivárgott állítólagos kémfotón jól láthatóak a fent említett tulajdonságok és a bal felső sarokban kilyukasztott szelfi kamera.

És még egy, amin állítólag a hátsó kamera trió látható, 48 MP fő kamerával. A telefonra még idén számíthatunk, 2020-ban, szóval amint jön új infó, jövünk a részletekkel!