KezdőlapHírekFolytatódik a Mi Note sorozat, jön a Xiaomi Mi Note 10 és...

Folytatódik a Mi Note sorozat, jön a Xiaomi Mi Note 10 és Mi Note 10 Pro!

Valami elképesztő amit a Xiaomi művel számozás terén, anno mikor vártuk a Xiaomi Mi 7 telefont, nagy meglepetésünkre a cég bejelentette, hogy átugorja a 7-es számot és Mi sorozat, a dátummal azonos számozással fog tovább bővülni. Most viszont akkorát ugrik, hogy a holdról pattanna vissza, hisz a Mi Note sorozat a 3-mal ért véget 2017-ben. Most meg a 10-es számmal tár vissza.
A nem rég kiszivárgott doboza akár lehet kamu is, de mára bebizonyosodott, hogy valós telefonról van szó, mivel a thaiföldi Nemzeti Műsorszóró és Távközlési Bizottság (NBTC) oldalára felkerült a telefon nem is egy, hanem két változata. Ráadásul az orosz EGK tanúsítványát is megkapta.

A két telefonról, a kódnevükön kívül még semmit nem tudunk, de ha a nevéből indulunk ki, akkor a sima Mi sorozat lesz a kicsi, a Note a nagy képernyős kiadás. Ami elég érdekes lesz, mivel a Mi 9 is már elég méretes darab a 6.39″ átmérőjével, akkor a Note mekkora lesz? 6.72″? Mi Max sorozatot is ki akarják váltani vele és közel 7″ képátlót kapunk? Majd kiderül. Amint több infót tudunk, jövünk a részletekkel!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek