KezdőlapKiemelt hírekFIGYELEM! MIUI heti frissítés felfüggesztve júliusig! Kínai, Global, MIUIHU, Xiaomi.eu

FIGYELEM! MIUI heti frissítés felfüggesztve júliusig! Kínai, Global, MIUIHU, Xiaomi.eu

A napokban megírtuk, hogy a kínai fejlesztői romok heti kiadását felfüggesztik a MIUI10 első fejlesztői kiadásáig, júliusig.

Most jött a hír, hogy a Global, tehát a magyar nyelvet tartalmazó heti frissítés is felfüggesztésre kerül júliusig! A hivatalos közlemény:

Üdvözlet MIUI Rajongók,

Mivel a MIUI első verziója 2010. augusztus 16-án jelent meg, folyamatosan javítjuk a MIUI teljesítményét, hogy jobb élményt nyújtsunk a felhasználók számára.

A jobb rendszerstabilitás és optimalizálás érdekében kiadtuk az utolsó nyilvános béta ROM-t (8.4.19) a MIUI 9-re 2018. április 20-án. Ezt követően a MIUI fejlesztők a rendszer optimalizálására és a hibajavításokra koncentrálnak. A frissítés várhatóan július körül folytatódik. Tájékoztatni fogunk a fejleményekről.

Időközben a stabilitást és a felhasználói élményt figyelembe véve egyes Android 5.X és Android 4.X eszközök továbbra is a heti fejlesztői ROM-on maradnak és nem kapnak későbbi jelentős Android alap frissítéseket.

Azok a készülékek, amelyek nem kapnak jelentős frissítést:
Redmi 2, Redmi 1S, Redmi Note, Redmi Note Prime, Redmi Note 2, Redmi 3, Redmi 2 Prime, Mi 4i és Mi 2/2S.
Megjegyzés: MIUI 9.6 Globál Stabil ROM várhatóan a fenti eszközökön megjelenik július körül és folyamatosan frissítjük.

Köszönjük türelmét és megértését. Kérem, maradjatok velünk!

MIUI csapat


Tehát. Júliusig senki ne várjon heti frissítést, se kínai, se global, se MIUIHU és Xiaomi.eu romokhoz (meg minden más, aminek MIUI az alapja). Júliusig kizárólag a stabil romok kapnak frissítést, az utolsó MIUI 9.6-ot. Sehol nem írják ki konkrétan, hogy júliusban már a MIUI10 első béta verziója várható, de ezt nyugodtan elkönyvelhetjük. A tavalyi MIUI8-9 frissítési ütemterv is hasonló volt a mostanihoz. Aki Stabli romon van az utolsó frissítése június-július hónapokban jöhet, a pontos ütemterv nincs publikálva, lehet nincs is, csak ahogy épp a fejlesztők ráérnek azt megcsinálni. Teljesen felesleges a fórumokat és facebook csoportokat ezekkel a kérdésekkel elárasztani, senki az ég világon nem tud többet mondani, hacsak a kínaiak nem közlik a jónéppel. Minden más pletyka, spekuláció, kitalált, ne üljetek fel ezeknek!

Osszátok meg minden csoportban, fórumokon és ahol tudod, hogy minden Xiaomi rajongó tudjon róla!!!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img