KezdőlapHírekFent vagyunk a TikTokon, indul a Heti Xiaomi

Fent vagyunk a TikTokon, indul a Heti Xiaomi

Vannak, akik szeretnek híreket olvasni, és vannak, akik nem. Hű de nagy megfejtés. Olyanok is vannak azonban, akik szeretnének képben lenni, de nincs idejük cikkeket olvasni. Megértjük, mindannyian vagyunk ilyen helyzetben olykor-olykor.

Hogy micsoda? Ti a TikTokon? Megint április elseje van? 😀

Nem, ez most komoly. A TikTok is egy platform, mint a többi, egy dologban viszont különbözik: más a formátum. És ez nem feltétlenül baj.

A mai rohanó világban a rövid tartalmak dominálnak, ami nem egy jó dolog, de nem is kell muszájból rossznak lennie. Azért vágtam bele személy szerint a TikTokosdiba, mert lehet oda is minőségi tartalmat gyártani, csak akarni kell. Persze, hogy erre mekkora az igény, azt nem tudjuk jelenleg.

Szóval ne ijedjetek meg, nem fogunk zenére tátogni, de könnyedebb tartalmakra azért lehet majd számítani.

Heti Xiaomi

Ahogy a bevezetőben is írtam, érthető, hogyha valakinek nincs mindig ideje elolvasni a cikkeket, de nagyjából képben szeretne lenni a történésekkel. Nos, a Heti Xiaomi ebben fog segíteni. Hetente 1 percben összefoglaljuk nektek a hét legfontosabb híreit, a TikTokon, Instán, és Facebook sztoriban.

1 perc persze nem elég mindenre, így ha valami bővebben érdekel benneteket, azt meg tudjátok nézni itt, a helloxiaomi.hu-n, cikk formájában.

Íme az első rész:

 

@helloxiaomiÚj gamer telefon, űrtechnológiás hűtés, kütyük költözése – Heti Xiaomi ##1♬ eredeti hang – HelloXiaomi

 

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a dolog, kövessetek minket mostantól TikTokon is! 🙂

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek