- Hirdetés -
()

Pár hete még reménykedtem, hogy a Xiaomi az idei MWC-n fogja villantani az új karkötőjét, a Xiaomi Smart Band 8 -at. De sajnos nem így lett, a karkötő még nem áll készen a bemutatásra. De most került ki a koreai NRRA tanúsítvány és mellékeltek két képet is!

Felbukkant a Xiaomi Smart Band 8 valódi képekkel

A közelgő Xiaomi Smart Band 8 megkapta az NRRA Korea tanúsítását, valamint kiadott néhány nyers képet a közelgő karkötőről. A tanúsításban alig szerepel valami konkrétum a készülékről, de a képek sok ismeretlen dolgot feltárnak. Az NRRA szerint a karkötő Bluetooth 5.1-gyel rendelkezik, és egy DC 3,87V-os polimer Li-ion akkumulátornak ad otthont. Továbbá a képeken láthatjuk az lecsatolható szíjjal együtt.

Felbukkant a Xiaomi Smart Band 8 valódi képekkel



Az M2239B1 modellt viselő Xiaomi Smart Band 8 néhány vizuális változást kínál, beleértve az új pánt kialakítását. A korábbi egyetlen, teljes testet átfogó szíjjal ellentétben mostantól egy kétrészes, levehető szíj van, amely a Xiaomi Smart Band 8 elsődleges testéhez csatlakozik, mint a Redmi Watch 3, a Xiaomi Smart Band 7 Pro, a közelgő Redmi Watch 3 Lite vagy bármely más óra, amely levehető szíjakkal rendelkezik.

Felbukkant a Xiaomi Smart Band 8 valódi képekkel

A hátoldalon két gumírozott párnát láthatunk (úgy tűnik), és a Xiaomi Smart Band 7-hez képest kissé megváltozott érzékelőket. A fotókon láthatók a pántok kampói is. Továbbá a méret is hasonlónak tűnik az elődjéhez képest, azonban tényleges részletek még nincsenek meg.

Felbukkant a Xiaomi Smart Band 8 valódi képekkel

Ez néhány olyan változás, amelyet a rendelkezésre álló képeken észrevehettünk. A kiszivárgott információk szerint úgy tűnik, hogy az összes általános fitneszkövetési funkciót és nagy kijelzőt hoz. A fitneszszalag már túl van a TDRA minősítésen, és úgy tűnik, közeledik a bevezetés. A készülék tömeggyártása már meg is kezdődött.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -