A Geekbench-ről szóló aktuális információk azt sugallják, hogy a Xiaomi a Black Shark és a Black Shark Helo után, a harmadik generációs, játékosoknak szánt telefonján dolgozik, melyet vélhetően Xiaomi Black Shark Skywalker-nek fognak hívni. A teszt szerint a Black Shark Skywalker alaplapjának megnevezésénél a „msmnile” kifejezés szerepel, ami a Snapdragon 855 SoC kódnevére utal.

A teszten járt készülékbe 8 GB RAM került. A benchmark értékek meglehetősen impozánsak, annak fényében, hogy az első generációs Xiaomi Black Shark több hónapig az AnTuTu listavezetője volt. A Skywalker az egymagos teszteken 3 494 pontot, míg a többmagos teszteken 11 149 pontot kapott, ami hasonló értékű a Geekbenchen listáján található Snapdragon 855-tel szerelt telefonokkal.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy nem minden Snapdragon 855-ös lapkakészlettel rendelkező telefon támogatja az 5G hálózatot. Az Snapdragon X50 LTE modemmel rendelkező chispset támogatja csak az 5G hálózatot, X24 LTE modemes csak 4G LTE-t támogat, viszont legmagasabb szintű SD855 teljesítményt nyújtja. A Xiaomi Black Shark Skywalker hivatalos megjelenési dátuma, ára, kinézete egyelőre nem ismert.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ