KezdőlapHírekFebruárban jön a POCOPHONE telefon! 2020-ban több is lesz!

Februárban jön a POCOPHONE telefon! 2020-ban több is lesz!

Eddig találgattuk csak, hogy milyen lesz az új Poco telefon és mi lesz a típusa. A hardverről még semmi konkrétet nem tudunk, ha csak a pletykák nem igazak, de ma reggel hivatalosan is bejelentették, hogy februárban ismerhetjük meg az új szériát!
Az hivatalos Poco India rakta ki ezt a képet a Twitter oldalukra, elhessegetve a pletykákat a megjelenéssel kapcsolatban. Bár még ez is nagy intervallum, még pontosan nem tudni, hogy februárban mikor jelentik be az új telefont, vagy telefonokat.

Egy indiai techblog, a Techno Ruhez készített egy exkluzív interjút C Manmohan-nal, aki a Poco India igazgatója. A beszélgetés közben pár fontos információt is megosztott a nézőkkel, miszerint a POCOPHONE Indiában önálló jogalannyá válik, ami talán azt is jelenti, hogy teljesen különválik a Xiaomi-tól és a gyártást/tervezést is maguk oldanak meg az országban. Ezen felül az új telefonról annyit árult el, vagyis erősített meg, hogy februárban kerül bemutatásra, de a nagyobb hír az, hogy 2020-ban több verzió is bemutatásra kerül!

Szóval POCO rajongókan jó hír, hogy lesz választék kedvenc márkájukból és ismerve az eddigi árazást, talán újabb flagship telefont kapnak középkategória áron! Amint többet tudunk, jövünk a részletekkel!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek