KezdőlapHírekFebruár 14-én tényleg a Redmi Note 5 fog bemutatkozni Indiában!

Február 14-én tényleg a Redmi Note 5 fog bemutatkozni Indiában!

Mint azt tudjuk, már hivatalos bejelentés is megtörtént, miszerint 2018. február 14-én egy új készüléket mutatnak be Indiában. Ugye az eddigi pletykák szerint nem teljesen új telefonról, vagy telefonokról van szó, hanem a tavaly bemutatott Redmi 5 és Redmi 5 Plus készülékeket indítják el Indiában Redmi Note 5 és Redmi Note 5 Prime néven. Erről most nem írnám le gondolataimat, de tudjátok…

El is indult a Xiaomi oldalán a visszaszámlálás, itt nyomon követhetitek az eseményeket és persze oldalainkon. No de honnan az infó, hogy valóban a Redmi Note 5 fog bemutatkozni? Hááát szemfüles rajongók a fenti oldal kódjában találtak erre utalást:

Mióta ez kiderült, érdekes módon minden honnan eltűnt a “redminote5” kifejezés, a weboldal forrásából, a javascriptekből, stb. De sebaj, sokan lefotózták, hogy megmaradjanak a bizonyítékok.

Hát ez egy nagy baki a Xiaomi számáról, de főleg az indiai kollégától, aki az összes képet a “redminote5” mappába rakta. Szóval. Jön az 5, a Redmi Note 5. Kíváncsian várjuk, hogy új telefont kapunk, vagy tényleg csak név változás lesz az indiai rajongók számára. 6 nap múlva kiderül!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img