- Hirdetés -
()

A Facebook, vagyis a Meta két új típusú üzenetet dolgozott ki a Messengerhez, az egyikkel immár “csendes” szöveget is küldhetünk a másiknak. 

A Messenger mögött álló óriáség, a Meta két új funkciót is bejelentett a napokban, amelyek az elküldött üzenetek tekintetében hozhatnak nagy változást. Az egyik az ún. csendes üzenet, amelynek lényege, hogy anélkül küldjük el az üzenet, hogy erről a partner értesítést kapna. Ez abban az esetben lehet hasznos, ha a felhasználó nem szeretné zavarni a beszélgetőtársát, mivel az például egy fontos eseményen van, vagy egyszerűen csak pihen. A csendes üzenetet a /silent parancsszóval lehet előhívni úgy, hogy beszúrjuk az elküldeni kívánt szöveg elé. Valahogy így:

faceboook csendes
Fotó: Meta

A másik típus egyfajta figyelemfelhívásra alkalmas, ugyanis ezt az üzenetet a chatben megjelenő összes partnernek elküldjük. A csendes üzenetekhez hasonlóan lehet előhívni, azzal a különbséggel, hogy a szöveg elé a @everyone előtag kerül.

faceboook csendes
Fotó: Meta

A Meta közlése szerint az újdonságokat elsősorban a csoportos üzenetküldésekben lehet majd használni, privát üzenetekben nem. Arról egyelőre nem tudni, hogy az egyes országokba mikor érkezhet meg az újítás, ám az biztos, hogy globális fejlesztésről van szó. Továbbá azt is elárulta a cég, hogy a mobileszközökön (vagyis Androidon és iOS-en) lesz csak elérhető, asztali verzióban nem.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -