Kissé kínos indulás és a konkurencia támadását visszaverő, elsőnek Mi Home (Xiaomi Europe) névvel jelentkező üzlet sorsa úgy látszik véglegesen megpecsételődik. Az üzlet folyamatosan szépül, bővül és ki fog nyitni hamarosan. A neve jelenleg: Xiaomi Arena Mall
Egyelőre a kirakat takarva, a rács lehúzva, de mögötte óriási munka folyik. Polcok feltöltése, bútorok és polcok összeszerelése, termékek kihelyezése, árazása. A bolt üzletvezetője fogadott minket egy nagy beszélgetésre, sok mindent kérdeztünk, kínos témákat sem elkerülve.

Természetesen csak azt írjuk le nektek, ami publikus, ne is kérdezzetek semmit, ami bárkit is jó, vagy rossz színben tüntetne fel. A saját dolguk a konkurenciák közti cicaharc, vagy beleállnak, vagy nem.

Nagy örömmel kaptuk a hírt közben, hogy az Aréna Mall üzletközpontban a második hivatalos viszonteladó nyit üzletet a Xiaomi rajongóknak. A nyitás 2019. október 12-én szombaton lesz, az alábbi itiner szerint:

  • 10:00-10:30 ünnepélyes szalagvágás, köszöntő beszédek, interjúk.
  • 10:30-21:00 bolt megnyitása a vásárlok részére
  • 12:00 kiegészítőink bemutatása
  • 14:00 Smart Home tesztek

Helyszín: Budapest, Kerepesi út 9, 1087 (Arena Mall bevásárlólözpont)

A termék skála nyitáskor olyan eget rengető nem lesz, de minden fontosabb és kelendőbb Xiaomi cucc elérhető lesz, mint telefonok, fülesek, power bankok, okosotthon cuccok, kamerák, kiegészítők. De nem minden lesz kapható, hisz nem minden tartalmaz legalább angol nyelvet, vagy CE jelölést gyárilag, de azért a szívfájdalmunkat növelve kint lesznek különböző tévék, ninebot gokart, stb.

Az üzletvezető elmondása szerint a termékpaletta az igényekhez fog igazodni és fejlődni, új termékek megjelenése az üzletben a kínai megjelenéstől számítva 2-3 héten belül biztos megvalósul. A szállítás közvetlen a Xiaomi-tól történik hivatalos úton, a garancia is gyári, de nem mindenre 2 év teljes körű. A teljes tájékoztatást az üzletre hagyom, nehogy valamit félre értve, vagy nem valósan leírva félretájékoztassunk valakit. A nyitás alkalmával nagyon sok termék ára lesz 10-60%-kal csökkentve és talán lesznek repi cuccok, ajándékok, de ez majd ott kiderül, még nem publikusak a részletek.

Szombaton természetesen mi is ott leszünk, vagyis csak félig, Krisztián sajnos nem tud ott lenni, de aki szívesen beszólna Kornélnak, az látogasson el szombaton a megnyitóra! Gyertek!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ