KezdőlapHírekExtra színes Redmi tűnt föl a TENAA-n

Extra színes Redmi tűnt föl a TENAA-n

Korábban már pletykáltak arról, hogy a Redmi Note 9 széria 2 új taggal fog bővülni. Ezen készülékekről már képek és specifikációk is kiszivárogtak, azonban a minap egy ezektől eltérő Redmi készülék részletei láttak napvilágot.

Valószínűleg a mindössze 5 hónapja megjelent Redmi 9 utódja, a Redmi 10 tűnhetett föl a kínai TENAA oldalon. A képek mellett néhány kulcsspecifikációt is közöltek.

A CPU egy 2 GHz-es chip, amely a mostani trendeknek megfelelően valószínűleg a MediaTek Helio G családjából kerülhet ki, bár van olyan tipp is, miszerint az év elején megjelent Snapdragon 662 lesz megtalálható a készülékben. A RAM 4, 6 vagy 8 GB, a tárhely pedig 64, 128 vagy 256 GB (512 GB-ig bővíthető), verzióktól függően.

A hátlapon 3 kamera található, amely közül a főkamera Digital Chat Station információ szerint egy 48 MP-es lencse. A kijelző egy 6,53 inches Full HD+ IPS LCD kijelző, az akkumulátor pedig 5900 mAh-es. A Redmik eddig is üzemidő bajnokok voltak, ezek szerint ez ezek után sem fog változni. Az ujjelenyomat-olvasó a készülék oldalán foglal helyet.

A telefon az infók alapján 7 (!) különböző színben jelenik meg: fekete, kék, fehér, zöld, lila, piros és narancssárga. A tömege 198 g, a méretei pedig 162,3 x 77,2 x 9,6 mm.

Hogy mikor jön, még nem tudni, de a korábbiak alapján valószínűleg Európában, így Magyarországon is elérhető lesz a készülék.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek