KezdőlapHírekEurópa első számú telefon márkája: Xiaomi

Európa első számú telefon márkája: Xiaomi

A napokban jelentették meg a különböző analitikai cég a beszámolóikat. A jelentésekből  kiderült, hogy a Xiaomi világszinten már a második helyet foglalja el. De mára Európa első számú telefon márkája.
Talán nem lövök messze azzal, hogy ez várható volt. Csak idő kérdése, hogy mikor. A fejlődés óriási ütemben zajlik, pedig még nem is látni lépten-nyomon Xiaomi/Redmi/Poco reklámot. A cég marketingje még mindig nagy mértékben a felhasználókra van bízva, bár mióta megalakult a magyar kirendeltség, meglódult a hazai marketing. Bár eddig olyan oldalak, mint mi tartották fent az érdeklődést és persze az üzletek, mostanra a szolgáltatók is rendesen kiveszik a részüket. Olyannyira, hogy valami fantasztikus dolgot sikerült elérni!

Strategy Analytics

Európa első számú telefon márkája

A Strategy Analytics eladásokat figyelembe véve, lebontották csak Európára és lááááám az első helyen a Xiaomi logója virít. Hihetetlen, de a Xiaomi család termékei találtak gazdára, 2021 második negyedévében 12.7 millió darabszámban. Ha csak a százalékos fejlődést vennénk figyelembe, akkor messze a Realmi vinné a pálmát, de most a darabszám a lényeg. Második helyen a Samsung áll, nem sokkal lemaradva, kerek 12 millió darab eladással. Az Apple jelenleg a harmadik, darabszámban jócskán lemaradva, de jelentős növekedéssel a Samsunghoz képest. Az egy kicsit átment mínuszba…

Nagyszerű hír, nem igaz! Már csak a világon kell elsőnek lenni és senki a világon nem veheti el az érdemeit, egy ilyen remek cégnek. Neked melyik telefonja van? Te mivel járultál hozzá ehhez a remek teljesítményhez?

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek