- Hirdetés -
()

A Xiaomi Redmi Note 5-öt februárban jelentették be, és számos színben és változatban kapható (3/32 GB, 4/64 GB, és 6/64 GB). Értesüléseink szerint Magyarországon vezeti az eladásokat az árszegmensében a Xiaomi telefonok között.
A Xiaomi méltán népszerű mobiljából – hivatalos Weibo értesülések szerint – holnap érkezik egy 6/128 GB-os változat is. Az eddigi 3 változat 5 színvariációban érhető el (fekete, arany, rozé-arany, tavi kék, piros) Az utóbbi piros szín eddig fekete előlappal volt, de a friss fotókon egy fehér előlapos, és vörös hátlapos modell látható. Hogy ez csak a 128GB-os változat sajátossága lesz-e, az holnap (07.25.) kiderül.

A Redmi Note 5 jelentős frissítést jelentett a Redmi Note sorozatban, látványos és minőségi kettős kamerával, amelyek hatalmas előrelépést jelentettek az elődökhöz képest. A főkamera egy 12MP-es, és egy 5MP-es szenzort,HDR módot, PDAF autofókuszt, és kettős LED villanót kapott. A szelfikamera 13MP, míg az indiai változat 20MP. Processzor terén is változás történt, hiszen egy frissebb fejlesztést, a Snapdragon 636 SoC-t kapott meg. A manapság trendi 18:9-es képarányú, 5,99 hüvelykes FullHD+ felbontású IPS kijelzővel, és a Redmi Note szériától megszokott 4000 mAh-ás akkumulátorral szerelték. Android 8.1-es Oreo főverziót használ, már MIUI 10-zel. A 6/128 GB-os változat ára egyelőre nem ismert.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -