- Advertisement -
()

Kiszivárgott információk szerint a YouTube szép összeget ajánlj fel azoknak, akik podcast tartalmaikat videós formában is elkészítik. 

The Bloomberg tűzközeli forrásokra hivatkozva wrote., hogy a YouTube akár 50 ezer dollárral, azaz 17,7 millió forinttal is hajlandó megtámogatni az egyéni podcastereket, a podcasthálózatok pedig 200 illetve 300 ezer dolláros, azaz 71 millió és 106 millió forint támogatásért folyamodhatnak, amennyiben tartalmaikat a videómegosztón is közzéteszik. A busás összegért cserébe a vállalat tehát videós podcasteket kér, amely a gyakorlatban lényegében annyit tesz, hogy a tartalomkészítőknek evideózzák az adott beszélgetést.

A Google egyébként még októberben lehetővé tette a kanadai felhasználók számára, hogy az alkalmazás megnyitása nélkül hallgassák a videókat. Ez a funkció korábban csak a YouTube Premium előfizetők számára volt elérhető.

A podcast lényegében egy online hanganyag vagy hanganyag-sorozat, amely ingyenes online könyvtárakban vagy különböző applikációkon keresztül elérhető el, mint például a Spotify vagy az Apple Podcast. A podcastek egyik előnye, hogy szabadon megválaszthatjuk, mikor, milyen témájú adást, milyen eszközről szeretnénk meghallgatni, ráadásul az adásokat előre is le lehet tölteni, így akár internet nélkül is hallgathatjuk őket.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE