XiaoYi - Outdoor smart IP security camera

9423
- Advertisement -

A Xiaomi kameragyártó partnere, a Yi újabb biztonságtechnika kamerát mutatott be, ezúttal kültérre.

The Xiaoyi Smart IP kamera kültéri változata (IP65 minősítésű) vízálló, amely kifejezetten a külső, mostoha időjárási körülményekhez lett fejlesztve. 1080p (FullHD) felbontású éles felvételeket készít. A 110 fokos széles látószögű lencsének köszönhetően a megfigyelt területről éles, nagy felbontású képet ad. Ideális előkert, udvar, garázs, raktár megfigyelésére is.

A 1080p-s videót 20fps-el, H.264 dekódolással rögzíti. Az elektronikát automatikus fehéregyensúly állítással is ellátták. Kitűnően alkalmazkodik a különböző fényforrások színéhez, a fényviszonyok váltakozásához.

Támogatott az éjjellátó funkciót, melyet 12 db infravörös LED izzó segít.Amint besötétedik, automatikusan éjjeli módra vált a felvétel.

Tudása riasztási emlékeztető funkcióval is bővült. Ha illetéktelen behatolást érzékel, a risztó élesedik, a hangszóró segítségével pedig hangjelzést ad. Így akár meg is futamítható egy betörő.

A kültéri megfigyeléshez nagy gondot kell fordítani az adatvédelemre, és a felvétel készítéséhez is biztosítani kell nagyobb tárhelyet. Számos elterjedt tárolási móddal rendelkezik, legfeljebb 30 napos Loop Record móddal. A felvételek a Xiaoyi saját felhő tárolójába is menthetők, korlát nélkül. A beépített kártyafoglalat 8-32 GB-os SD-kártyát fogad, melyre adott időben rögzíthet a kamera. Támogatja a Xiaomi WiFi routert SSD-vel is. Ekkor vezeték nélkül saját NAS-unkra is menthető a felvétel.

A hagyományos kültéri megfigyelő eszközöktől eltérő Xiaoyi IP kamera kültéri változata egyszerű, de kivételes kialakítású. A telepítés egyszerű, nincsenek bonyolult rögzítési és beállítási faladataink. Mellékelten egy 3 méteres tápvezetékkel oldhatjuk meg az eszköz tápellátását. Price jelenleg $44-50.

 

 

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE