XiaomiToday is szétszedte a Xiaomi Mi6-ot

366
- Advertisement -

Még csak pár nap telt el az első darabok szállítása óta, de már egyre többen kukkantanak a Xiaomi idei zászlóshajójának a Xiaomi Mi6-nak a belsejébe. Nem ez az utolsó szétszedős videó, de nem is az első, hisz korábban már írtunk egyről, igaz nem volt végig, de most darabokban láthatjuk.

A videó kínai nyelvű, így csak a képi látványra hagyatkozhatunk (már aki nem tud kínaiul), de nagyon látványosan mutatja be, hogy mennyire egyszerű az Mi6 szétszedése. Hála a gyártónak, hogy ilyen remek darabot rakott össze és a tervezőknek, akik könnyen javíthatóra tervezték.

Könnyen követhető művelet, mint azt a videóban is láthatjuk: Vedd le a hátlapot egy tapadókoronggal, elsőnek az NFC modult távolítsuk el, majd az alaplapot (amin helyet foglal a Snapdragon 835, a RAM, a tárhely és más létfontosságú hardver). A fényképező modulok egyenként eltávolíthatóak, mind a hátlapi dupla kamera és az előlapi selfie kamera, a hangszóróval együtt.

Reméljük nagyon hasznos videók ezek azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy milyen egyszerű is szétszedni egy ilyen drága telefont, nem beszélve a hazai szervizeknek.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE