Xiaomi's CEO among China's 10 most influential business leaders

408
- Advertisement -
()

A kínai gyáróriás, a Xiaomi, kitűnő évet zárt 2017-ben. A bemutatott termékek kivétel nélkül sikert arattak, több díjat is nyertek. Sorra nyílnak a hazai, indiai, valamit európai Mi Store és MI Home üzletei. Indiában sikerült legyűrni a Samsungot, ami szép teljesítmény egy lényegesen kisebb cégtől. Az éves okostelefon eladási célkitűzését 80 millióról 90 millió egységre növelte, miután meggyőződött arról, hogy sikerült meghaladnia az eredeti célt. A sikerhez hozzájárult az AI mesterséges intelligencia fejlesztése, és egyéb technológiai fejlesztések, partneri együttműködések is. Mindezek után a Xiaomi vezérigazgatója, Xiaomi CEO egyike lett a 10 legmeghatározóbb gazdasági szereplőjének Kínában.

A Sina Finance, a People’s Daily (Ügyfél), és a Wu Xiaobo Channel által közösen szervezett, a 2017-es Top 10 Meghatározó Szereplő Díjátadó rendezvényt ma 2018. január 28-án tartották a pekingi előadóművészeti központban (Performing Arts Center). Xiaomi CEO-t jelölték, mint a mobiltelefon-ipar megreformálója, aki egészen a csúcsig jutott, és kitartott a minőségi és technológiai újítások mellett. Az Ő vezetése alatt a Xiaomi 2017-ben elérte pénzügyi céljait. Az új kiskereskedelmi stratégia kidolgozása – a Mi Store-ok megnyitói világszerte sikeresek voltak, növelte a Xiaomi offline terjeszkedését, megtervezte a következő időszak globalizált gazdasági terjeszkedését.

According to antik kultúra gyűjtője, Ma Wei szintén Lei Junról beszélt, és ismét a “tudomány és technológia emberének” nevezte, aki szintén “fiatal irodalmár”. A Xiaomi vezérigazgatója nem egyedüli a listán.
A többi üzleti mogul között megtalálható az IFC elnöke, Liu Qingfeng, a 360 csoport alapítója és vezérigazgatója, Zhou Hongyi, Ai Qiyi alapítója és vezérigazgatója, Gong Yu, Hisense csoport elnöke, Zhou Houjian, Guangzhou Pharmaceutical Group elnöke, Li Chuyuan és mások is.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE