A Xiaomi vezérigazgatója Kína 10 legmeghatározóbb gazdasági szereplője között

408
- Advertisement -

A kínai gyáróriás, a Xiaomi, kitűnő évet zárt 2017-ben. A bemutatott termékek kivétel nélkül sikert arattak, több díjat is nyertek. Sorra nyílnak a hazai, indiai, valamit európai Mi Store és MI Home üzletei. Indiában sikerült legyűrni a Samsungot, ami szép teljesítmény egy lényegesen kisebb cégtől. Az éves okostelefon eladási célkitűzését 80 millióról 90 millió egységre növelte, miután meggyőződött arról, hogy sikerült meghaladnia az eredeti célt. A sikerhez hozzájárult az AI mesterséges intelligencia fejlesztése, és egyéb technológiai fejlesztések, partneri együttműködések is. Mindezek után a Xiaomi vezérigazgatója, Xiaomi CEO egyike lett a 10 legmeghatározóbb gazdasági szereplőjének Kínában.

A Sina Finance, a People’s Daily (Ügyfél), és a Wu Xiaobo Channel által közösen szervezett, a 2017-es Top 10 Meghatározó Szereplő Díjátadó rendezvényt ma 2018. január 28-án tartották a pekingi előadóművészeti központban (Performing Arts Center). Xiaomi CEO-t jelölték, mint a mobiltelefon-ipar megreformálója, aki egészen a csúcsig jutott, és kitartott a minőségi és technológiai újítások mellett. Az Ő vezetése alatt a Xiaomi 2017-ben elérte pénzügyi céljait. Az új kiskereskedelmi stratégia kidolgozása – a Mi Store-ok megnyitói világszerte sikeresek voltak, növelte a Xiaomi offline terjeszkedését, megtervezte a következő időszak globalizált gazdasági terjeszkedését.

According to antik kultúra gyűjtője, Ma Wei szintén Lei Junról beszélt, és ismét a “tudomány és technológia emberének” nevezte, aki szintén “fiatal irodalmár”. A Xiaomi vezérigazgatója nem egyedüli a listán.
A többi üzleti mogul között megtalálható az IFC elnöke, Liu Qingfeng, a 360 csoport alapítója és vezérigazgatója, Zhou Hongyi, Ai Qiyi alapítója és vezérigazgatója, Gong Yu, Hisense csoport elnöke, Zhou Houjian, Guangzhou Pharmaceutical Group elnöke, Li Chuyuan és mások is.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE