Xiaomi telefonok a montenegrói Telekomnál!

3104
- Advertisement -

Nem is olyan messze tőlünk, a Balkán félszigeten Montenegróban, a Telekom úgy döntött, hogy felvesz a kínálatába három Xiaomi telefon. Név szerint a Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi Mi A1 és a Xiaomi Redmi Note 5A telefonokról van szó.

Az Mi A1 24 hónapos részletre is vásárolható, 11,90 EUR / hó, illetve a kiválasztott csomagtól függően 1 EUR és 199 EUR között áll rendelkezésre. A Redmi Note 5A ára a kiválasztott csomagtól és a szerződés időtartamától függően 1 eurótól 69 euróig terjed. Részletekben történő fizetés esetén az ár 24 hónapra 5,90 EUR. Végül a Mi MIX 2 24 havi fizetés esetén 25 EUR, vagy 1 és 499 euró közötti, a kiválasztott csomagtól függően.

Ezt a lépést vehetjük egy jelnek, vagy csak a független állambeli Telekom gondolta úgy, hogy meglovagolja a márkát és az egyre jobban kialakuló ismeretségre támaszkodva bepróbálkozik? Nem valószínű… a Telekom csoport Balkáni tagja nem egy, hanem egyből 3 Xiaomi telefonnal indított és ezt komolyan is veszik. Reméljük a Telekom hazai vállalata is rájön végre, hogy bizony ez a márka megállja a helyét a Samsung, LG, Apple és a Huawei mellett, sőt!

- Advertisement -

13 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Voda telekom nem kis cégek
  Nem fognak eladhatatlan telefonokkal terhelni a kirakatokat
  Tobb 100 milliós ügyfél számról beszélünk
  3 opcio van
  1 iphone nem kis lóvét szakítanak az eladásnál
  2 samsung
  Detto kicsit kevesebb mint az iphone
  3 nagymama telefonok
  A lista lezarult

COMMENT ON THE ARTICLE