Xiaomi Redmi 5 and Redmi 5 Plus comparison

4403
- Advertisement -
()

Biztos sokakban megfordul az a kérdés, hogy a régebbi Redmi készüléküket vajon milyen új szériára cserélje, ha már itt az ideje. A Redmi széria és már az idei Mi telefonok is teljes képernyővel fognak érkezni, szóval itt ne álljatok meg, ne várjátok a sült galambot, nem idén lesz kicsi fizikai gombos Xiaomi telefon. No de amiből lehet most választani, az a Redmi 5 és Plus változat, azokból is a Global és a Kínai.

A fenti videóval kicsit meg szeretnénk könnyíteni ezt a kérdést, hogy vajon melyiket is válasszuk. Óriási különbség nincs a két telefon között, szóval nehéz lesz. Reméljük hasznos lesz sokaknak és könnyítünk a helyzeten.

Have fun!

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

24 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Plus globál. Ezt nyüstölöm egy hete. Teljesen rendben van. Jól összeszerelt. Kellően gyors számomra. Vígan bírja két napig. Podcastok youtube zene közösségi média még pár játék. Ha nem nyüstölném annyit meglenne a 3. Van benne magyar nyelv ha kell valakinek. Egy bajom van eddig vele az pedig hogy kiáll a kamera a hátsó síkból. Igen tudtam róla de gondoltam nem fog zavarni. Hát de.

  • Kedves Ákos! A trendekhez igazodik a Xiaomi. Hiába vagyunk sokan, akik még mindig a kompakt méretet szeretnénk, a túlnyomó többség a tepsikre esküszik. A Mi MIX 2 már nagy kijelzővel rendelkezik, a minimális kávák miatt a még vállalható a mérete. A Redmi 5A/Y1 a belépő modell, és azok is mind nagyobbak. Idén biztosan nem lesz kisebb méret. A Mi6 viszont nem sokkal nagyobb, tudásban pedig még mindig a felső kategóriát képviseli. Érdemes a maradék készletből beszerezni. /Krisztián/

  • Ákos Mezey Hasonló adottságokkal, de kicsi kézzel használok egy Mi 3-at. Sokszor ez is nagy, de valószínűleg meg fogom szokni a nagyobb utódot is. Én nem pártolok el a márkától, hisz a konkurencia sem ad olcsóbban korrekt tudást. A supportot ne is említsük. /Krisztián/

  • Mi3, redmi 2 pro, redmi 3, redmi 4 pro, redmi 4X.
   Ez volt eddig időrendben, de aligha lesz folytatás. A 160 centis feleségemnek, és a 165 centis lányomnak már nincs méretben felfelé. Én pedig makacs vagyok, és lehet, hogy megszoknám, de hova tovább? Lassan egy LED tv-t szorítunk a fülünkhöz. Sem szállítani sem vigyázni rá nem lehet. nyáron hova tegyek egy ekkora telefont, ha még a mostani is nagy?
   Gyorsan körülnéztem a gsmarena oldalon van azért még gyártó, aki gyárt kisebbet. Előbb szokom meg az új felületet, mint a méretet. Ez van.

COMMENT ON THE ARTICLE