- Advertisement -
()

Már lassan megszokjuk, hogy folyamatosan bobmáznak minket szebbnél szebb képekkel és videókkal különböző gyártók új telefonjairól. A Xiaomi sem marad ki, évről-évre minden új Mi megjelenés előtt kapjuk a megálmodott, koncepciós média áradatot.

A mostani videó az Mi7 telefonról készült, egy kicsit hamarabb mint várni lehetett. Az alkotók, mint minden esetben, high-tech sci-fi kütyüknek képzelik el a soron következő eszközt. Az Mi7 koncepciós videóját a TechConfigurations készítette, szerintük ilyen lesz a 2018-as Xiaomi zászlóshajója:

Az általuk megálmodott telefon egy Mix és Mi6 a legfejlettebb, talán még meg sem jelent, technológiával ötvözött öszvére. A képernyő lekerekített sarkú, 5,7″ és 18:9 arányú mely a teljes váz 97%-át teszi, az előlapi kamerája 16MP széles látószögű, Írisz felismerésére alkalmas, míg a hátul dupla 16MP kamera, az Mi6-ból jól ismert sima és nagy látószögű, dupla vakuval. A teljes képernyő miatt nincsenek fizikai gombok, így a képernyőre kerülnek. A Home gomb 3D touch képes (az egész képernyő) és az ujjlenyomat olvasó a képernyőbe van ágyazva. Hátlapja, mint az Mi6-nak 3D üveg ami a legújabb Gorilla Glass 5-ből készül. Sztereó hangszóró és persze beszéd hangszóró itt mint a Mix-ben Akusztikus Kerámia Technológia. 4 színben megálmodott hátlap, mint az Mi6 esetén, csak hát még arra is várunk, vagyis várhatunk, mert ugye ezüstben nem fog egyhamar megjelenni. Belsőleg persze a jövőévi legfejlettebb alkatrészeket jósolják bele, Snapdragon 845 Soc, 8GB RAM, 128GB ROM, 4G LTE (B20 is). A legmeglepőbb lenne, ha IP68 szabványúra tudnák megcsinálni, ami víz és por állóságot jelent.

Még szűk 1 év van hátra az igazi Mi7 megjelenéséig, addig még biztos születnek hasonló koncepciók és persze az elmaradhatatlan, kiszivárgott, pletyka képek.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -