- Advertisement -
()

A 2017 egyik leginkább várt okostelefonja, a Xiaomi Mi 6, április 28-án került forgalomban. A regisztrációk a Jingdong, JD.com webhelyen nyitottak, és jelenleg a regisztrációk száma meghaladta az egymilliót. A szám mindaddig egyre magasabb, amíg ezt a cikket is megírom.

Az április 28-án a vásárlóknak átadott Xiaomi Mi6 eddig Kínai legcsúcsabb készüléke a legjobb áron, ami valaha kapható volt. Mint ismert, a cég mindig minőségi termékeket kínált, az Mi6 is ilyen gyilkos telefon, legalább is papíron. Snapdragon 835, Qualcomm legjobb telefonokba szánt lapkája Adreno 540 GPU erőművel.

Kétféle változatban kapható: a 6 GB RAM / 64 GB belső memóriával és az erősebb 6 GB RAM / 128 GB belső memóriával. Az Mi6 5,15 hüvelykes, 1080p-s kijelzője 428 ppi pixel sűrűséggel rendelkezik. Két hátlapi kamerával rendelkezik, 12MP széles látószöggel + 12MP teleobjektív és egy 8 MP-es kamera elöl. A Mi 6 ultrahangos ujjlenyomat-szkennerrel rendelkezik az elülső alsó keretben a kapacitív gombokkal szegélyezve.

És ez az 1 millió regisztráció csak Jingdongból származik. Nincsenek olyan számok más weboldalakról, amelyek árulják ezt az eszközt. De nyilvánvaló, hogy a regisztrációk mára könnyedén meghaladhatják a 2 milliót.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -