Xiaomi Mi Note 3 – Szétszedve

978
- Advertisement -

A Xiaomi szeptember 11-én bejelentette a Mi Note 3-at. A készüléket mi is részletesen bemutattuk here. A phablet már megvásárolható, így nem meglepő, hogy már szét is szedték. Alább a Xiaomi Mi Note 3 alkatrészeit láthatjátok egységenként. Ezek a fotók ne ma vásárlásban fognak segíteni, csupán szemléltetik, miből áll egy frissen bemutatott okostelefon.

A Mi Note 3 a Mi 6 nagyobb változata. A Xiaomi a két modellnél pontosan ugyanazt a dizájnt alkalmazza kívülről, és a hardver elemeinek jelentős része is azonos. Például a kettős kamera egység, a 3D üvegborítás , az első ujjlenyomat-érzékelő helye és típusa ugyanaz a két Xiaomi modellen. A belső komponensek ugyanúgy vannak elhelyezve a Mi Note 3-ban, mint a Mi 6-ban. A különbség, hogy a Note 3-ban egy felső-közép kategóriás Snapdragon 660 processzor került, míg a Mi 6-ban SD 835-öt találunk. Az SD 660 14 nm-es FinFet-eljárást használ, így nagyobb, mint a 10 nanométeres Snapdragon 835 chip. A képeken az is látszik, hogy a Mi Note 3 is a Xiaomi saját megoldását, a háromlépcsős kialakítást alkalmazza, így könnyebb a szétszerelése.

A művelet előtti teendő:

Kapcsoljuk ki a készüléket

A szétszedés a SIM kártya tálcájának eltávolításával kezdődik.

Ezután a hátsó burkolatot (hőlégfúvós melegítés után) egy tapadókoronggal eltávolítjuk, majd egy lapos eszközzel (pl. pengetővel) óvatosan leválasztjuk. Azok számára könnyű feladat, akik pici technikai készséggel rendelkeznek.


- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE