Xiaomi Mi Mix 2s is coming on 27 March, but what do we know about it? Let's recap!

2958
- Advertisement -
()

Tegnap hivatalosan is bejelentették a Xiaomi Mi Mix 2s eljövetelét, ez pontosan 2018. március 27-én esedékes.

A hivatalos infóknak itt még nincs vége, ami tutira biztos, az az, hogy Qualcomm Snapdrgon 845 SoC fogja hajtani és eddig a legmagasabb Antutu pontszámot, 273.741-et ért el.

Napvilágot látott egy korábbi Antutu mérési eredmény is, itt derült ki valójában a telefon kódneve alapján, hogy valóban létezik.

Itt sem panaszkodhat a Mix 2s, elég szép eredményt ért el, a GPU 100.000 feletti eredménye biztosítja a zavartalan játék élményt.

Az SoC nem csak ebben lesz jobb az eddigieknél, jobb és gyorsabb kép feldolgozás, Mesterséges intelligencia, jobb SOT idő, gyorsabb internet, jobb felhasználói élmény és hosszabb élettartam.

A MIUI hivatalos mikro blogján hozott létre egy szavazást, miszerint arra volt kíváncsi, hogy a rajongók mit várnának szívesebben a felsoroltak közül. A szavazás végeredménye képpen a legtöbben a hosszabb akkumulátor időt, szebb képeket és a mesterséges intelligenciát tartott a három legfontosabbnak a Mi Mix 2s- esetén.

Egy kínai blogger az elképzelt Mix 2s főbb tulajdonságait így képzelte el:

  • Négy oldalt ívelt kerámia test
  • Teljes képernyő 3.0
  • Világelső Qualcomm Snapdragon 845 2.8GHz
  • 8 GB LPDDR4X RAM
  • Nagy sebességű 256 GB UFS háttértár
  • 12 MP hátsó kettős kamera
  • Globális 4G LTE sávok (B20)
  • Képernyő alá integrált ujjlenyomat olvasó

A Világ első S845-ös telefonja nem jött be, már a Samsung S9 az, de a többi még kérdéses, bár kézenfekvő lenne. Az ujjlenyomat olvasóról is az a hír járja, hogy bár már kész a technológia, még van mit csiszolni rajta, ezért is a későbbi bemutató.

A legsikeresebb és legismertebb renderelt kép a Mi Mix 2s-ről. Már ami a képernyőt illeti. A hátlapja reméljük nem lesz ennyire sivár és a dupla kamera benne lesz. Bár ezt már lentebb meg is erősítették.

A nemrég olvashattatok a kiszivárgott romokról (firmware) amikben fellelhetőek voltak egyes részletek a következő telefonokról. A Mix 2s esetében is a fenti képen látható fájlokból kiderül, hogy hátul bizony dupla kamera lesz, így a fenti kép ügyefogyott lett.

Ez pedig az állítólagos kerámia hátlapja a Mix 2s-nek. Egy helyi munkás által fotózott valós hátlap látszatát kelti, az eddigi pletykáknak megfelelő elrendezéssel. A kamera modulokat állítólag azért fordították el, mert az optikai modulok szerkezete több helyet foglal el vízszintesen, nem pedig a trendi iPhone X majmolása.

És a legnagyobb kamu kép, amit sok kis szorgos blog lehozott még itthon is, pedig időben szóltunk, hogy bizony ezt ne rakja ki senki, mert ez nem egy Xiaomi. De neeeem, van ahol ezzel hergelték a jó népet, hogy a zájfont másolják. :D

Március 27 még nagyon messze van. Nyakunkon az idei MWC, ahol már a Xiaomi ki is pakolt a kis standjára és várja az érdeklődőket. Nagyon izgatottak vagyunk!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

10 PICKING UP

COMMENT ON THE ARTICLE