- Advertisement -
()

Íme a várva várt termékbemutató, amelyen több újdonságról is lehull a lepel. Lássuk hát!

Kép

Mi MIX 2 termékbemutató esemény szeptember 11-én Pekingben. A Mi MIX 2 teljes képernyős 2.0 kijelzőjén kívül a Mi Note 3 is feltűnik!

Xiaomi tavaly megdöbbentette a világot azzal, hogy egy majdnem keret nélküli okostelefont adott ki: ez volt a Mi MIX. Hosszú idő telt el azóta, hogy egy új telefon érkezése olyan izgatottá tenne minket mint anno a Mi MIX. Azóta a Mi MIX remek kritikákat kapott. Számos díjat nyert az innovatív dizájnért, amely Philippe Starck keze munkája, aki a különösen a belső tér, a termék, az ipari és az építészeti dizájn terén ismert.

Megjegyzés: A frissítések fordított sorrendben vannak feltüntetve

Mi Note 3

Kép

Kép

Kép

▲ Még egy kis izgalom – 16 megapixeles selfie kamerával rendelkezik, amely tudja a Xiaomi új, adaptív AI Beautify technológiáját, így képes a valósághű hatás elérésére a minőség romlása nélkül! Ez meg hogyan?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

▲ A Mi6-hoz hasonlóan optikai zoommal rendelkező dupla kamerával rendelkezik, fejlesztett algoritmussal a tökéletes portré készítése érdekében, pontosabb kontúr érzékeléssel és egy természetes “bokeh” effektussal!

Kép

Kép

▲ Az iPhone 7 Plus-hoz képest ugyanakkora a képernyő méreténél 3500mAh-os akkumulátort tartalmaz, hogy tovább bírja szuflával a nap folyamán!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

▲ De várj, ez nem minden! Bemutatjuk a Mi Note3-at, amely egy Mi6 nagyobb 5,5 “-os kijelzővel!

Mi MIX 2

Kép

▲ Mit mondott a gyermekéről a Mi Mix 2 tervezője?

Kép

▲ A Mi MIX 2 Special Edition egy unibody kerámiatesttel és 8 GB + 128 GB-os tárhellyel szerelt készülék, amely ára RMB 4699

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

▲ Készíthető okostelefon egyetlen kerámia darabból? Erre válasz a Mi MIX 2 Special Edition, amely teljes kerámiatestet kapott! A komplex folyamat 7 napig tart és hatalmas kihívást jelent a gyártástechnoilógiában.

Kép

▲ Mi MIX 2 ár kezdőára RMB 3299! Neked melyik változatot tetszik?

Kép

Kép

Kép

▲ A Mi Note2 után, amely szinte az összes lehetséges frekvenciát lefedte, a Mi MIX 2 új szintre emelkedett, 6 üzemmódban, 43 frekvenciát tud! Ezt meg hogyan?

Kép

Kép

Kép

▲ De a legnagyobb kihívás az volt, hogy javítsunk a hangátadás minőségén, és íme a sok és megfeszített munka eredménye.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

▲ A Mi MIX 2 kamerája szintén új csúcsminőségű kamerát kapott, ugyanúgy, mint az Mi6! És most lássuk ezeket a gyönyörű felvételeket!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

▲ A 5,99 “, a Mi MIX 2 egy olyan szépség, amit még senki nem látott!

Kép

Kép

Kép

▲ A várakozás ideje alatt az előd nemrég megnyerte az IDEA Gold díjat, ahol mindössze 12 okostelefon nyert eddig!

Mi Notebook Pro

Kép

Kép

▲ És ezt mind a Mi Notebook Pro-val együtt megkapod. Ugye nagyon izgatott vagy?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

▲ Ne felejtsük el, azt a tényt sem, hogy egy fantasztikus billentyűzetet is kapott!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

▲ Mi Notebook Pro – csodálatos, úgy ahogy van, és még többet nyújt!

Kép

Kép

▲ Dióhéjban a Mi Notebook Pro szuper hűtéssel rendelkezik a fokozottabb teljesítmény biztosítása érdekében. Vajon mennyire hatékony ez?

Kép

Kép

▲ A Mi Notebook Pro bemutatása. A világ első 8. generációs Intel Core i7 processzorral szerelt gépe, amely 40% -kal jobb teljesítményt nyújt, mint elődje. De ami még bámulatosabb, hogy az is szimmetrikus hűtési rendszerrel érkezik, kettős bejövő és kimenő légárammal, amely gyorsabb hűtést jelent.

Kép

▲ Ebben a 12 országban jelenleg az első 5 között vagyunk, és arra törekszünk, hogy még jobbak legyünk. Mi a kedvenc eszközöd?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A szépség, amelyre fény derül! Maradjon velünk, hogy hiszen bemutatjuk a teljes képernyő új típusát.

Kép

Kép

Itt van a Mi MIX 2 doboza! Tetszik?

Kép

Már 309 nap telt el, mióta bemutattuk Mi MIX-et. Város már a Mi MIX utódját? Igen, jól hallottad! A Mi MIX 2 a forradalmian új Full Screen Display 2.0 kijelzővel szeptember 11-én mutatkozik be Pekingben! Egy lépéssel közelebb a jövő.

Visszatekintve láthatjuk, hogy a Mi MIX csúcsminőségű dizájnanl jött li, teljes kerámia vázzal és 6,4 hüvelykes kijelzővel. Benne négymagos Qualcomm Snapdragon 821 processzorral és 4/6 GB RAM memóriával. A telefon 128/256 GB belső tárolót tartalmaz. A Mi MIX számos téren áttörést jelentett, mint például a 17: 9 kijelző lekerekített sarkokkal, egy piezoelektromos akusztikus rendszer, amely a készülék testét használja a hang továbbítására, a kijelző mögött elhelyezkedő közelségérzékelőt és a sarokban egy kompakt előlapi érzékelőt.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -