Xiaomi Globális partner konferencia 2017 – Hazánk is képviselteti magát!

1817
- Advertisement -

Tegnap, az az 2017.09.13. szerdán rendezték meg Pekingben a Xiaomi 2017 Global Partners Conference eseményt. Mint tudjuk, a Xiaomi globális terjeszkedése elindult, már nem sok választja el a kínai tech céget, hogy betörjön Európa több országába, köztünk a miénkbe is! A konferenciát 200 globális partner együtt működésével rendezték meg, tartalmáról még sajnos nincs pontos infónk, de feltételezhető, hogy a globális terjeszkedésről folyt az előadás.

A rendezvényen részt vett a Xiaomi vezérigazgatója Xiaomi CEO is, de lényegében nem ő vezette a konferenciát.

Xiang Wang a globális piacér felelős vezető és a Xiaomi alelnöke balra, jobbra Xiaomi CEO a Xiaomi vezérigazgatója piaci partnernek adnak át díjat.

A hallgatóság. Itt van mindenki aki vagy már partnere a Xiaominak – vagy még csak most lesz – a világ minden tájáról. Az alsó képen fehér pólóban a magyar leendő partner, a WayteQ Europe Kft. küldöttsége.

A meghívottak megnézhették, kipróbálhatták, megtapizhatták a forgalomba kerülő termékeket. Reméljük a képeken lévő összes Xiaomi cucc elérhető lesz hivatalos csatornákon!

Nagyon várjuk már a hivatalos bejelentést mind a Xiaomi, mind a magyar partner oldaláról, reméljük minden részletre fény derül, mikor, hol, ki, mennyiért szerezheti majd be az új kütyüit. Reméljük az árak sem fognak az egekbe szökni a rengeteg teher miatt és megfizethető áron kapjuk meg a következő Xiaomi betevőnket.

Amint lesz hivatalos infónk a WayteQ Europe Kft. részéről, azonnal jövünk a jó hírrel!!!

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE