- Advertisement -
()

Tegnap, az az 2017.09.13. szerdán rendezték meg Pekingben a Xiaomi 2017 Global Partners Conference eseményt. Mint tudjuk, a Xiaomi globális terjeszkedése elindult, már nem sok választja el a kínai tech céget, hogy betörjön Európa több országába, köztünk a miénkbe is! A konferenciát 200 globális partner együtt működésével rendezték meg, tartalmáról még sajnos nincs pontos infónk, de feltételezhető, hogy a globális terjeszkedésről folyt az előadás.

A rendezvényen részt vett a Xiaomi vezérigazgatója Xiaomi CEO is, de lényegében nem ő vezette a konferenciát.

Xiang Wang a globális piacér felelős vezető és a Xiaomi alelnöke balra, jobbra Xiaomi CEO a Xiaomi vezérigazgatója piaci partnernek adnak át díjat.

A hallgatóság. Itt van mindenki aki vagy már partnere a Xiaominak – vagy még csak most lesz – a világ minden tájáról. Az alsó képen fehér pólóban a magyar leendő partner, a WayteQ Europe Kft. küldöttsége.

A meghívottak megnézhették, kipróbálhatták, megtapizhatták a forgalomba kerülő termékeket. Reméljük a képeken lévő összes Xiaomi cucc elérhető lesz hivatalos csatornákon!

Nagyon várjuk már a hivatalos bejelentést mind a Xiaomi, mind a magyar partner oldaláról, reméljük minden részletre fény derül, mikor, hol, ki, mennyiért szerezheti majd be az új kütyüit. Reméljük az árak sem fognak az egekbe szökni a rengeteg teher miatt és megfizethető áron kapjuk meg a következő Xiaomi betevőnket.

Amint lesz hivatalos infónk a WayteQ Europe Kft. részéről, azonnal jövünk a jó hírrel!!!

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -