- Advertisement -
()

Újabb mocorgás a Xiaomi házatáján. Ez talán már a külföld felé nyitás egyik lépése?

Image from

A Microsoft Corp. és a Xiaomi Inc. kiterjesztették globális együttműködésük határait, hogy biztosíthassák az innovatív felhasználói élményt a mobil eszközökön is. Ennek a megállapodásnak része, hogy az androidos Xiaomi okostelefonok és tabletek a Microsoft Office és Skype alkalmazásokkal felvértezve jönnek ki. Ennek eredményeként több tízmillió fogyasztó és üzleti ügyfél Kínában, Indiában és szerte a világon, képes lesz az új technikával dolgozni, kommunikálni és együttműködni. A vállalatok közti új megállapodás magában foglalja a kölcsönös licenc és szabadalom átruházási szerződést is.

“Örömünkre szolgál, hogy szorosan együttműködhetünk a Microsoft-tal e teljes körű technológiai partnerség keretében”, mondta Wang Xiang, a Xiaomi alelnöke.” Amint azt a jelen megállapodás is tükrözi, Xiaomi is szeretne kialakítani fenntartható, hosszú távú partneri kapcsolatokat a globális technológiai piacvezető cégekkel, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa a mi Mi rajongók számára.”

“Az emberek azt szeretnék, hogy a kedvenc alkalmazásaik gond nélkül működjenek és az élmény tökéletes legyen az általuk választott készülékeken és pontosan ez az, amire e partnerség lehetőséget nyújt,” mondta Peggy Johnson, a Microsoft üzletfejlesztésért felelős alelnöke. “A Xiaomi-val együtt tudjuk majd biztosítani a leghatékonyabb mobilos termelékenységet több millió ügyfél számára Kínában és szerte a világon.”

2016 szeptemberétől a Xiaomi androidos készülékei – beleértve az Mi 5-öt, a Mi Max-ot, a Mi 4s-et, a Redmi Note 3-at és Redmi 3-at – előre telepített Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook és a Skype alkalmazásokkal kerülnek a piacra. Egyes különleges ajánlatok eszközönként eltérőek lehetnek a piac és az adott mobilszolgáltató függvényében.

Image from

Ilyen megállapodás révén született meg a Windows 10 a Mi Pad-re és a Mi Cloud felturbózása a Microsoft Azure segítségével. Az olyan cégekkel való partnerség, mint a Xiaomi központi szerepet tölt be a Microsoft stratégiájában, hiszen az együttműködjön a világ ipari vezetőivel segít, hogy megfeleljenek a közös ügyfélkör igényeinek.

source: http://en.miui.com/thread-288017-1-1.html

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE