Xiaomi és a Huawei hamarosan berobban az Amerikai piacra

1133
- Advertisement -

Az okostelefon piaci részesedéséért tartó küzdelem új terepen folytatódik. A Bloomberg beszámol arról, hogy a Xiaomi és a Huawei megpróbálja kihívni az Apple-t az otthoni területen az USA-ban. Ez azután kezdődhet el, miután az echte kínai gyártókat, mint az OPPO és a Vivo, végleg letaszítják az öt legjobb kínai márka ranglistáról.

Az USA piac főként a hálózati szolgáltatóktól függ és ezért a Huawei már korábban próbálkozott a piacra kerüléssel sikertelenül. De a források arra utalnak, hogy a Huawei és a Xiaomi jelenleg tárgyalásokat folytat az Egyesült Államok vezeték nélküli szolgáltatóival, hogyan dobják piacra a zászlóshajó okostelefonjaikat a fogyasztóknak az Egyesült Államokban már a következő évben. Mindkét vállalat az AT&T és a Verizon-t kereste fel és még nincs biztosíték arra, hogy hamarosan lezárul egy ügylet. Egy korábbi jelentés azt állította, hogy az AT&T értékesíteni fogja a Huawei legújabb zászlóshajóját, a Mate 10-et, de eddig nem volt több mint hír.

Az Apple jelenleg a piac vezető okostelefon eladó az Egyesült Államokban, de a kínai értékesítés drasztikusan csökkent. A vállalat növekedését az Egyesült Államokban a mobilszolgáltatók határozott támogatása segítette, amelyek rendszerint támogatják az iPhones árait több havi részletfizetéssel. Ha sikerülne megállapodni az amerikai szolgáltatókkal, talán a kínai duó is kihasználhatná ezt a lehetőséget.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE