- Advertisement -
()

Az okostelefon piaci részesedéséért tartó küzdelem új terepen folytatódik. A Bloomberg beszámol arról, hogy a Xiaomi és a Huawei megpróbálja kihívni az Apple-t az otthoni területen az USA-ban. Ez azután kezdődhet el, miután az echte kínai gyártókat, mint az OPPO és a Vivo, végleg letaszítják az öt legjobb kínai márka ranglistáról.

Az USA piac főként a hálózati szolgáltatóktól függ és ezért a Huawei már korábban próbálkozott a piacra kerüléssel sikertelenül. De a források arra utalnak, hogy a Huawei és a Xiaomi jelenleg tárgyalásokat folytat az Egyesült Államok vezeték nélküli szolgáltatóival, hogyan dobják piacra a zászlóshajó okostelefonjaikat a fogyasztóknak az Egyesült Államokban már a következő évben. Mindkét vállalat az AT&T és a Verizon-t kereste fel és még nincs biztosíték arra, hogy hamarosan lezárul egy ügylet. Egy korábbi jelentés azt állította, hogy az AT&T értékesíteni fogja a Huawei legújabb zászlóshajóját, a Mate 10-et, de eddig nem volt több mint hír.

Az Apple jelenleg a piac vezető okostelefon eladó az Egyesült Államokban, de a kínai értékesítés drasztikusan csökkent. A vállalat növekedését az Egyesült Államokban a mobilszolgáltatók határozott támogatása segítette, amelyek rendszerint támogatják az iPhones árait több havi részletfizetéssel. Ha sikerülne megállapodni az amerikai szolgáltatókkal, talán a kínai duó is kihasználhatná ezt a lehetőséget.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -