Xiaomi launches Viomi smart water heater for 499 yuan ($ 76)

1228
- Advertisement -

A Xiaomi új terméket indított el a MIJIA crowdfunding platform alatt. Ez a 113. termék, amelyet a MIJIA platform létrehozása után indítottak el és amely Xiaomi hosszú távú partnereinek egyike, a Viomi terméke. A termék a Viomi Smart vízmelegítő, amely egy 4L melegvíz adagoló, ára 499 jüan (76 dollár).

Az intelligens vízmelegítő háromféle hőmérsékleti tartományban tudja szolgáltatni a vizet: szobahőmérsékleten, 50 ° C-on és 100 ° C-on is. Az intelligens otthoni kütyüt az okostelefonunkon keresztül is vezérelhetjük és a kívánt hőmérsékletre egy gombnyomással beállíthatjuk. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználót bármikor értesítse a víz minőségéről és emlékeztesse a csővezetékek tisztítására, amikor a víz minőség eltér a megszokottól.

A Voimi vízadagoló egy vízszint-érzékelővel is rendelkezik, amely emlékeztetőket küld a csatlakoztatott okostelefonra a vízszint csökkentésénél és még a víz alacsony szintje esetén abba is hagyja a fűtést. A készülékhez tartozik egy hőmérséklet-érzékelő is, amely biztosítja, hogy a hőmérséklet ne lépje túl a maximális szintet. A testnek olyan minőségi kialakítása van, amely gyermekbarát fedéllel rendelkezik, ami megnehezíti a gyermek számára a fedél kinyitását és így elkerülheti a forró vízzel történő baleset.

A Xiaomi Voimi Smart vízadagoló a crowdfunding platform támogatásával elérhető 499 Yuan (72$) áron.

Kellemes, letisztult dizájn.

Alacsony vízszint érzékelő, értesít, ha kevés a víz a tartályban és nem indít újabb melegítést.

4 literes víztartály – Gyermekzár – Pontos hőmérséklet állítás a készüléken és alkalmazásban

A három funkcióval teljes mértékben testre szabhatjuk a kívánt hőmérsékletet. Az első a sima víz, a második az alkalmazás által beállított hőmérséklet, a harmadik a turbó fokozat.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE